Asuntoesittelymatkat Turkin Alanyaan

alanya

Haavailetko edullisesta lomakodista Välimeren rannalla? Tiesitkö että Alanyasta saat uuden loma-asunnon jo alle 50 000 eurolla? Mikäli loma-asunnon hankinta on ajankohtaista ja sinua kiinnostaa tutustua Alanyan asuntotarjontaan, lähde esittelymatkallemme! Paikan päällä saat erinomaisen käsityksen Alanyan asuntotarjonnasta ja käymme yhdessä sinua kiinnostavia kohteita yksityiskohtaisesti läpi. Matkan kesto on noin 5 päivää ja siihen kuuluu:

- Edestakaiset lennot Helsinki-Alanya tai Helsinki-Antalya (sis. kuljetukset lentokentälle ja takaisin)

- Kuljetukset esittelykohteisiin

- Majoitus 4 yötä

- Lounaat esittelypäivinä

Matka ei sisällä matkavakuutusta eikä vapaa-ajan aktiviteeteista aiheutuvia kuluja, joten varauduthan näihin itse.  Esittelypäivän jälkeen sinulla on erinomainen mahdollisuus tutustua itsenäisesti tulevan loma-asuntosi ympäristöön ja sen tarjoamiin lukemattomiin aktiviteetteihin. Me tietysti opastamme ja neuvomme näihin liittyvissä asioissa ja annamme esimerkiksi vinkkejä alueen parhaista ravintoloista, ostospaikoista sekä muista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista.

Esittelymatkaa ennen meidän on tärkeä tietää mitä juuri sinä haluat tulevalta loma-asunnoltasi, jotta voimme alustavasti valita sinulle sopivimmat kohteet. Lisäksi voimme halutessanne keskustella ostoprosessista ja käydä läpi muita sinua askarruttavia asioita loma-asunnon hankkimiseen liittyen. Voit tutustua Alanyan kohteisiin täällä

Täytäthän alla olevan yhteydenottolomakkeen, niin olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä ja sovimme tapaamisesta. Voit myös soittaa suoraan Minnalle puh. 040 560 2315 ja kysyä lisätietoja. 

Lomakkeen tiedoissa ilmeni virheitä. Tarkistathan virheelliset kentät.

Roskapostin estämiseksi, syötä kirjaimet oheiseen kenttään.

Lue lisää tietosuojastamme täältä

Uusia kohteita

Lataa lisää kohteita