Asuntoesittelymatkat Turkin Alanyaan

alanya

Nyt on hyvä aika ostaa Alanyasta asunto. Markkinoilla on paljon kivoja ja edullisia loma-asuntoja alkaen 40 000 eur. Finnairin ympäri vuoden lentävillä suorilla Alanyan lennoilla Gazipasaan pääset jatkamaan kesää vain reilussa kolmessa tunnissa. Lähde kanssamme suosituille esittelymatkoille tutustumaan asuntotarjontaan! 

Paikan päällä saat erinomaisen käsityksen Alanyan asuntotarjonnasta ja käymme yhdessä sinua kiinnostavia kohteita yksityiskohtaisesti läpi. 

Matkat sisältävät lennot Helsingistä/-iin, kuljetukset lentokentältä Alanyassa, majoituksen sekä esittelyt. Huolta sinusta pitää mukava paikallinen tiimimme!

Teemme yhteistyötä suurimman paikallisen kiinteistönvälittäjän kanssa; he ovat ammattilaisia, joilla on hyvä tieto paikallisten rakennuttajien taloudellisesta tilanteesta sekä talokompleksien asioista. Apunasi on myös veloituksetta asuntokaupassa paikallinen lakimies, joka tarkistaa asiakkaittemme puolesta kaikki asuntokaupan prosessiin liittyvät asiat.

Esittelymatkaa ennen meidän on tärkeä tietää mitä juuri sinä haluat tulevalta loma-asunnoltasi, jotta voimme alustavasti valita sinulle sopivimmat kohteet. Lisäksi voimme halutessanne keskustella ostoprosessista ja käydä läpi muita sinua askarruttavia asioita loma-asunnon hankkimiseen liittyen. Voit tutustua Alanyan kohteisiin täällä

Täytäthän alla olevan yhteydenottolomakkeen, niin olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä ja sovimme tapaamisesta. Voit myös soittaa suoraan Minnalle puh. 040 560 2315 ja kysyä lisätietoja. 

Lomakkeen tiedoissa ilmeni virheitä. Tarkistathan virheelliset kentät.

Roskapostin estämiseksi, syötä kirjaimet oheiseen kenttään.

Lue lisää tietosuojastamme täältä

Ladataan kohteita

Uusia kohteita

Lataa lisää kohteita