Esittelymatkat

Esittelymatkat

Onko haaveen toteuttaminen omasta asunnosta ulkomailla ajankohtainen? Paras tapa toteuttaa unelmasi on tulla kanssamme esittelymatkalle. Olitpa sitten hankkimassa loma-asuntoa, huvilaa, pysyvää kotia tai sijoituskohdetta – esittelymatkasi aikana autamme sinua löytämään parhaan sijainnin, korkeimman laadun sekä parhaan hinnan, toiveittesi mukaan. Esittelyissä kanssasi kiertää oma suomenkielinen asiantuntijamme. 

Esittelymatkalla tutustutte valitsemiinne asuntokohteisiin, niiden ympäristöön, palveluihin ja itse alueeseen. Tämä on oiva mahdollisuus saada vastauksia kaikkiin kysymyksiisi, hankkia yksityiskohtaista tietoa ja keskustella oman kiinteistöneuvojasi kanssa sinua askarruttavista asioista.  Järjestämme yksilöidyt näytöt kiinteistöistä, jotka sinua kiinnostavat sekä näyttöihin liittyvät kuljetukset. Järjestämme myös tarvittaessa alustavan ilmaisen konsultointitapaamisen lakimiehen kanssa.

Esittelymatkamme ovat räätälöityjä asunnon ostajille, joille ostopäätös on ajankohtaista nyt tai lähikuukausina. Miksi näin? Asuntokauppa käy melko vilkkaana ja suurella todennäköisyydellä asunnot joita käydään katsomassa eivät ole seuraavan kerran kaupan ja saman kierroksen joutuu tekemään uudestaan. Haluamme tarjota asiakkaallemme luotettavan ja tehokkaan prosessin asunnon ostoon.

Varaamme puolestasi lennot, majoituksen ja esittelyt, kysy tarjousta sinulle sopiville matkapäiville! Jos olet jo itse järjestänyt matkan tai olet jo kohteessa, ilmoita meille sinulle sopivat esittelypäivät. Esittelymatkatarjoukset eivät koske lapsia.

Asuntoesittelyihin on hyvä varata 3 - 4 päivää, jonka aikana näytämme 5 -10 kohdetta per päivä. Päivän esittelykierrokset aloitetaan yleensä klo 10 ja päättyvät klo 18 Löytääksemme juuri sinulle sopivan unelmakodin, kerro meille hieman toiveistasi ja valmistelemme tarvittavat tiedot onnistunutta matkaa varten.

Kysy lisää Minnalta puh. 040 560 2315 tai info@lomakotiulkomailta.fi  

Uusia kohteita

Lataa lisää kohteita