Asuntoesittelymatkat

merinäkymä

Onko haaveen toteuttaminen omasta asunnosta ulkomailla ajankohtainen? Paras tapa toteuttaa unelmasi on tulla kanssamme esittelymatkalle. Teemme esittelymatkoja Espanjan Aurinkorannikolle ja Costa Blancalle sekä Turkin Alanyaan. Olitpa sitten hankkimassa loma-asuntoa, huvilaa, pysyvää kotia tai sijoituskohdetta – esittelymatkasi aikana autamme sinua löytämään parhaan sijainnin, korkeimman laadun sekä parhaan hinnan, toiveittesi mukaan. Esittelyissä kanssasi kiertää oma suomenkielinen asiantuntijamme. 

Esittelymatkamme ovat räätälöityjä asunnon ostajille, joille ostopäätös on ajankohtaista nyt tai lähikuukausina. Miksi näin? Asuntokauppa käy melko vilkkaana ja suurella todennäköisyydellä asunnot joita käydään katsomassa eivät ole seuraavan kerran kaupan ja saman kierroksen joutuu tekemään uudestaan. Haluamme tarjota asiakkaallemme luotettavan ja tehokkaan prosessin asunnon ostoon.

Asuntoesittelyihin on hyvä varata 3–4 päivää, jonka aikana näytämme 5–10 kohdetta per päivä. Päivän esittelykierrokset aloitetaan yleensä klo 10 ja päättyvät klo 18. Löytääksemme juuri sinulle sopivan unelmakodin, kerro meille hieman toiveistasi ja valmistelemme tarvittavat tiedot onnistunutta matkaa varten.

Kysy lisää Minnalta puh. 040 560 2315 tai info@lomakotiulkomailta.fi  

Ladataan kohteita

Uusia kohteita

0 kohdetta saatavilla

Lataa lisää kohteita