Harkitsetko sijoitusasunnon ostoa Espanjasta?

Onko nyt hyvä aika sijoittaa Espanjan kiinteistömarkkinoille?

Espanjan kiinteistömarkkinoilla kehitys on edelleen erittäin positiivinen, ulkomaalaisten ostajien ostohalukkuus on säilynyt hyvänä ja kompensoi hieman hiipunutta espanjalaisten tekemien asuntokauppojen määrää.

Espanjan bruttokansantuote kasvaa hieman ennustettua paremmin, vuokrahinnat nousevat tasaisesti, kaupunkilaistumisilmiö jatkuu voimakkaana. Espanjan edullinen hintataso, lämmin ilmasto ja turvallisuus ovat edelleenkin Espanjan valttikortteja.

Markkina tarjoaa kiinteistösijoittajalle useita eri vaihtoehtoja; perinteisestä asunnon ostoa vuokrauskäyttöön hyödyntäen mahdollista arvonnousupotentiaalia. Vanhemman rakennuskannan asuntojen ja villojen kiinteistöjalostamisen eri mallit kuten muutossaneeraukset tai kaavanmuutokset tai uudiskohteiden rakentaminen.

Haluatko kokemukseen perustuvaa faktaa asiasta?

Yrityksellämme on useiden vuosien kokemus Espanjan kiinteistömarkkinoista erityisesti sijoittamisen kannalta Aurinkorannikolla sekä Costa Blancalla. Annamme mielellämme käytännön osaamisemme asiakkaidemme sekä kiinteistösijoittamisesta kiinnostuneille käyttöön. Olemme remontoineet kerrostaloasuntoja sekä villoja, tehneet virheitä mutta oppineet tämän liiketoiminnan kantapään kautta. Seuraava projektimme on Málagan vanhan kaupungin tuntumassa, johon meillä on rakentumassa 11 asunnon uudiskohderakennushanke.

Jos sinua kiinnostaa tietää:
•    Mitkä ovat realistiset tuotto-odotukset?
•    Millainen on hyvä sijoituskohde?
•    Mitä pitää huomioida remonttikohteissa?
•    Suurempien kiinteistöjen, villojen remontointi?
•    Mitä lupia tarvitaan ja mitä kannattaa huomioida sopimuskäytännöissä?
•    Tontti ja rakentaminen?

Kysy meiltä lisää ja varaa oma henkilökohtainen tapaaminen/soittoaika; yrittäjä, omistaja Pasi Laine +358 400 457 205 pasi@lomakotiulkomailta.fi