Asunto Aurinkorannikolta - Costa del Sol

Asunto Aurinkorannikolta on monen suomalaisen haaveissa kun suunnitellaan oman asunnon hankintaa Espanjasta; alueella asuukin vakituisesti ja viettää aikaansa suuri määrä suomalaisia, pohjoismaalaisia ja muita eurooppalaisia. Asunto Aurinkorannikolta ostetaan usein loma-asunnoiksi ja myös sijoittajat ovat kiinnostuneet alueen asunnoista hyvän vuokratuoton ja arvonnousun vuoksi. Aurinkorannikon suosio niin suomalaisten turistien kuin asunnon ostajien keskuudessa ei ole yllätys, sillä alue tarjoaa auringonpaistetta noin 320 päivää vuodessa. 

Asunto Aurinkorannikolta - valitse suosikkialueesi!

Alla myytäviä asuntoja Aurinkorannikolla kuten sympaattisessa Fuengirolassa , vehreässä Benalmadenassa , uudistuvassa Torremolinoksessa , kauniissa Mijasissa , upeassa Malagassa ja tyylikkäässä Marbellassa.

Aurinkorannikolla teemme yhteistyötä erittäin laaja-alaisesti suurimpien paikallisten ja luotettavien välittäjien kanssa. Meiltä saat erittäin kattavan valikoiman asuntoja - meille tärkeintä on, että löydät unelmiensi asunnon Aurinkorannikolta. 

Haaveena asunto Aurinkorannikolta? Alueella sinua palvelee Fuengirolan toimistomme osoitteessa Avenida de los Boliches 57A (ns. bussikatu) ja Marbellan toimistomme osoitteessa Calle Remedios 7, local 2 (Marbellan vanhakaupunki). Tervetuloa!

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä

Uusia kohteita

10168 kohdetta saatavilla

Lataa lisää kohteita