Asunto Aurinkorannikolta - Costa del Sol

Asunto Aurinkorannikolta on monen suomalaisen mielessä kun haaveillaan omasta kodista Espanjassa. Moni onkin jo toteuttanut haaveensa sillä pysyvästi alueella asuu yli 10 000 suomalaista. Oma asunto Aurinkorannikolta ostetaan usein loma-asunnoiksi tai sijoitusasunnoiksi. Aurinkorannikon suosio niin suomalaisten turistien kuin asunnon ostajien keskuudessa ei ole yllätys, sillä alue tarjoaa auringonpaistetta noin 320 päivää vuodessa. 

Asunto Aurinkorannikolta - valitse suosikkikyläsi!

Alla muutamia myytäviä asuntoja Aurinkorannikolla kuten Fuengirolassa , Benalmadenassa , Torremolinoksessa , Mijasissa , Malagassa ja Marbellassa  -  suomenkielisille sivuillemme päivitämme vain osan myynnissä olevista asunnoista, englanninkielisillä sivuillamme  sen sijaan näet kymmeniätuhansia myynnissä olevia asuntoja Aurinkorannikolla.

Aurinkorannikolla teemme yhteistyötä erittäin laaja-alaisesti suurimpien paikallisten ja luotettavien välittäjien kanssa. Meiltä saat erittäin kattavan valikoiman asuntoja - meille tärkeintä on, että löydät unelmiensi asunnon Aurinkorannikolta. 

Haaveena asunto Aurinkorannikolta? Alueella sinua Fuengirolan toimistollamme, osoitteessa Avenida de los Boliches 57A (ns. bussikatu). Tervetuloa!

Ladataan kohteita

Uusia kohteita

Lataa lisää kohteita