Asunto Aurinkorannikolta - Costa del Sol

Asunto Aurinkorannikolta on monen suomalaisen mielessä kun haaveillaan omasta kodista Espanjassa. Moni onkin jo toteuttanut haaveensa sillä pysyvästi alueella asuu yli 10 000 suomalaista. Oma asunto Aurinkorannikolta ostetaan usein loma-asunnoiksi tai sijoitusasunnoiksi. Aurinkorannikon suosio niin suomalaisten turistien kuin asunnon ostajien keskuudessa ei ole yllätys, sillä alue tarjoaa auringonpaistetta noin 320 päivää vuodessa. Tämän lisäksi alue tarjoaa värikkään ja kansainvälisen ilmapiirin, sekä paljon aktiviteetteja ympäri vuoden. Alue on myös golffarin paratiisi, sillä rannikolla on kymmeniä laadukkaita golfkenttiä! Hyvät suorat lentoyhteydet alueelle Málagaan on myös asia, jota moni asunnon omistaja arvostaa.

Asunto Aurinkorannikolta - valitse suosikkikyläsi!

Alla muutamia myytäviä asuntoja Aurinkorannikolla kuten Fuengirolassa , Benalmadenassa , Torremolinoksessa ja muualla - ota yhteyttä mikäli haluat laajemman, räätälöidyn asuntokartoituksen omilla kriteereilläsi. Kerro mitä haet unelmiesi asunnolta, niin kartoitamme kaikki sinulle sopivat kohteet. 

Aurinkorannikolla teemme yhteistyötä erittäin laaja-alaisesti suurimpien paikallisten ja luotettavien välittäjien kanssa. Kuulumme myös vain suurimpien välittäjien käytössä olevaan ns. resales tietokantaan, jossa ovat ajantasaiset tiedot markkinoilla olevista myytävistä asunnoista. Meiltä saat erittäin kattavan valikoiman asuntoja - meille tärkeintä on, että asiakas löytää unelmiensa asunnon. 

Palvelemme sinua Aurinkorannikolla Fuengirolan toimistollamme, osoitteessa Avenida de los Boliches 57A (ns. bussikatu). Tervetuloa!

Uusia kohteita

Lataa lisää kohteita