Aurinkorannikon asunnot - Costa del Sol

Aurinkorannikon asunnot ovat monen suomalaisen mielessä kun haaveillaan omasta kodista Espanjassa. Oma asunto alueelta on monen suomalaisen haave, jonka myös moni on toteuttanut sillä pysyvästi alueella asuu yli 10 000 suomalaista. Aurinkorannikon asunnot ostetaan tämän lisäksi usein loma-asunnoiksi tai sijoitusasunnoiksi. Aurinkorannikon suosio niin suomalaisten turistien kuin asunnon ostajien keskuudessa ei ole yllätys, sillä alue tarjoaa auringonpaistetta noin 320 päivää vuodessa. Tämän lisäksi alue tarjoaa värikkään ja kansainvälisen ilmapiirin, sekä paljon aktiviteetteja ympäri vuoden. Alue on myös golffarin paratiisi, sillä rannikolla on kymmeniä laadukkaita golfkenttiä! Hyvät suorat lentoyhteydet alueelle Málagaan on myös asia, jota moni Aurinkorannikon asunnon omistaja arvostaa.

Myytävänä olevat Aurinkorannikon asunnot

Alla muutamia myytäviä asuntoja Aurinkorannikolla kuten Fuengirolassa , Benalmadenassa , Torremolinoksessa ja muualla - ota yhteyttä mikäli haluat laajemman, räätälöidyn asuntokartoituksen omilla kriteereilläsi. Kerro mitä haet unelmiesi asunnolta, niin kartoitamme kaikki sinulle sopivat kohteet. 

Aurinkorannikolla teemme yhteistyötä erittäin laaja-alaisesti suurimpien paikallisten ja luotettavien välittäjien kanssa. Meiltä saat erittäin kattavan valikoiman asuntoja. Kuulumme myös vain suurimpien välittäjien käytössä olevaan ns. resales tietokantaan, jossa ovat ajantasaiset tiedot markkinoilla olevista myytävistä asunnoista.

Uusia kohteita

1 2 3 4 5 6 7 ... 13