Asunto Espanjasta - toteuta haaveesi

Asunto Espanjasta on monen suomalaisen haave. Meitä suomalaisia on jo vuosia houkutellut Espanjaan lähes ympärivuotinen auringonpaiste, edullisempi hintataso ja rennompi elämäntyyli - tuhannella suomalaisella onkin jo asunto Espanjasta joko loma- tai vakituisena asuntona. Myös sijoituskohteena asunto Espanjasta kiinnostaa, sillä isot turistimäärät mahdollistavat myös hyvän vuokratuoton.

Asunto Espanjasta mutta mistä?

Sivultamme löydät myytäviä asuntoja Espanjasta  Costa del Solilta eli Aurinkorannikolta  ja  Costa Blancalta .  Alueet ovat keskenään hyvin erilaisia ja päätökseen sopivasta alueesta vaikuttaa mm. alueen hintataso, ilmasto, kulkuyhteydet ja tunnelma. Jos olet epävarma mikä Espanjan alue sopii sinulle niin kerromme mielellämme eri alueista ja niiden asuntomarkkinoista lisää. Huomioithan että sivuillamme on vain osa myynnistä olevista asunnoista, joten ole yhteydessä mikäli sopivaa ei löydy!

Lomakoti ulkomailta - Espanjan asuntokaupan asiantuntijasi

Olemme myyneet asuntoja Espanjasta jo yli 20 vuotta ja teemme yhteistyötä lukuisten luotettavien paikallisten kumppanien kanssa. Meiltä saat kaikki asuntokauppaan liittyvät palvelut ja palvelemme sinua sekä Espanjan että Suomen toimistoillamme. Tervetuloa!

Tutustu alla Espanjan asuntokohteisiimme ja lataa myös 10 yleistä kysymystä asunnon etsimisestä ja ostoprosessista Espanjassa

Uusia kohteita

Lataa lisää kohteita