Keitä me olemme

Lomakoti ulkomailta yrityksen tarina alkaa yli 20 vuoden takaa 90-luvulta kun varatuomari Markku Tamminen alkoi myydä suomalaisille asuntoja Espanjasta.Monet suomalaiset toteuttivat haaveensa omasta asunnosta auringossa Markun avustuksella.

Nykyään liiketoimintaa jatkavat kahdeksatta vuotta yrittäjäpariskunta Minna ja Pasi Laine huippuvälittäjiensä kanssa. Lomakotiulkomailta toimii Espanjassa Loistawa Homes Real Estate brändin alla ja on sekä Suomessa että Espanjassa Malagan ja Alicanten alueilla laillistettu kiinteistönvälittäjä.  Lomakodin henkilökunta palvelee asiakkaita Espanjassa Aurinkorannikon Fuengirolassa osoitteessa Avenida de los Boliches 57a, Marbellan vanhan kaupungin sydämessä Calle Remedios 7, local 2 ja Costa Blancan alueella ajanvarauksella osoitteessa Calle Gumersindo 89, 03182 Torrevieja sekä ajanvarauksella Helsingin Herttoniemessä.

Rannikolla on lukuisia välittäjiä mutta tarvitset vain yhden.Teemme kaikkemme, jotta unelmiesi koti löytyy joko omista listauksistamme tai hyvien yhteistyökumppaneidemme kohteista. Kauttamme löydät lähes kaikki Aurinkorannikon ja Costa Blancan uudiskohteet sekä parhaat jälleenmyyntikohteet!

Kun käytät ammattilaista, asuntokauppasi sujuu turvallisesti ja tehokkaasti.

Minna Laine

Toimitusjohtaja, osakas, KTM, LKV, KiAT, espanjalainen kiinteistönvälitystutkinto API Malaga ja APIAL Alicante

+358 40 560 23 15
+34 693 929 939

Minna on kiinteistönvälityksen ammattilainen ja palvelee asiakkaita suurella sydämellä ja iloisin mielin. "Tavoitteenani on löytää asiakkailleni paras mahdollinen asunto, olipa kysessä sitten loma-asunnon ostaja tai sijoittaja". Halusitpa tietoa asunnon ostoprosessista, sijoitus- tai rahoitusmahdollisuuksista, saat varmasti asiantuntevaa palvelua.

Minna palvelee asiakkaitaan suomeksi, englanniksi, espanjaksi, ruotsiksi ja venäjäksi.

LinkedIn-profiili

Pasi Laine

Myyntijohtaja, osakas, MBA, LKV Aurinkorannikko, Espanja

+358 40 045 7205
+34 634 34 85 29

Pasi on asiantuntijamme rakennus-ja flippausprojekteissa. Hänen tietotaitonsa on kertynyt käytännön kokemuksen kautta. Pasilta saat myös arvokasta tietoa asuntosijoittamisesta.

Pasi palvelee asiakkaitamme suomen ja englannin kielellä.

Sakari Nurmela

Myyntipäällikkö, DI, Aurinkorannikko, Espanja

+358 40 026 2115
+34 678 431 491

Sakarin asiantuntemus Aurinkorannikon kiinteistömarkkinoista on viidentoista vuoden mittainen. Myös remonttikohteiden suunnittelu ja läpivieminen on hänen osaamisaluettaan. Rivitalot ja omakotitalot ovat hyvin tuttuja Benalmádenan, Fuengirolan ja Mijasin eri alueilta – totta kai on kertynyt kokemusta laajemminkin!

Asunnon osto Aurinkorannikolta on useimmille osa unelman rakentamista ja siihen täytyy olla kunnon pohjatyö! Ja siinä Sakari on ammattilainen!

Sakari palvelee asiakkaitamme suomeksi, englanniksi, espanjaksi sekä ruotsiksi.

Ilkka af Ursin

Myyntipäällikkö, DI, Aurinkorannikko, Espanja

+358 50 469 7614
+34 666 920 608

Intohimo padelia kohtaan toi Ilkan neljä vuotta sitten Aurinkorannikolle, joten hänen asiantuntemuksensa alueen urheilumahdollisuuksiin liittyen on vailla vertaa. Asunnon osto Espanjasta on usein osa suurempaa elämänmuutosta - oikean asunnon löytäminen on yksi tärkeimpiä virstanpylväitä tuossa muutoksessa ja Ilkka auttaa siinä luotettavasti ja ammattitaitoisesti.

Ilkka puhuu sujuvaa suomea, englantia, saksaa, ruotsia sekä espanjaa.

JANNE MIKKOLA

Kiinteistönvälittäjä, YVK, LKV

+358 50 5730522
+34 631 799 392

Jannen pitkän ajan haave muuttaa Espanjaan toi hänet Aurinkorannikolle asumaan. Rautainen kiinteistöalan kokemus ja vuodesta 2006 saa nyt jatkumoa Espanjassa. Espanjan lempeä ilmasto sekä ihmisten välitön tapa suhtautua toisiin ihmisiin on Jannen hymyilevälle, asiakaslähtöiselle luonteelle hyvin sopivaa. ”Asunnon osto loma-asunnoksi tai pysyväksi kodiksi Espanjasta on iso elämänmuutos ja haluan olla mukana matkassasi toteuttamassa haaveita. Haaveita, joita olen itsekin päättänyt toteuttaa.  Asiantuntemukseni alalta yhdessä toimiston muiden ammattilaisten kanssa auttaa sinua valitsemaan itsellesi tai perheellesi juuri sen oikean asunnon. Askel uuden edellä on aina jännittävää.”

Janne palvelee asiakkaitamme suomeksi ja englanniksi.

Päivi Siggberg

Kiinteistönvälittäjä, Aurinkorannikko, Espanja

+358 40 737 8999
+34 613 808 238

"Luottamus on tärkeintä mitä tarvitaan, kun ostetaan unelmien asuntoa tai myydään toisen kalleinta omaisuutta", sanoo kokenut kiinteistönvälittäjämme Päivi.

Päivin kokemus sisustussuunnittelun parista on monesti auttanut hahmottamaan ostajalle kiinteistöjen piilevät mahdollisuudet.

"Parhaiden kauppojen merkkinä on asiakkaiden tyytyväisyys. Pelkkä raha ei sitä tarjoa, vaan kun mukana on sekä järki että sydän, syntyy hyviä kauppoja."

Päivi palvelee asiakkaitamme suomeksi sekä englanniksi.

KARI HAKULI

Myyntipäällikkö

+358 50 322 9007
+34 613 815 555

Espanjan ilmasto, rento elämäntapa ja padel olivat syyt siihen, miksi Kari päätti muuttaa Espanjaan. Hän on työskennellyt aiemmin kansainvälisessä ICT-myynnissä ja on osake- ja kiinteistösijoittamisen ammattilainen. Karilta löytyy unelmiesi asunto sekä loma-asunnoksi että hyväksi sijoitukseksi. Vapaa-ajallaan löydät tämän padel-valmentajan El Higueronin, Los Bolichesin tai Torreblancan kentiltä. Kari puhuu suomea ja englantia.

Monica Teraste-Whittaker

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT Costa Blanca, Espanja

+358 44 599 0000
+34 604 181 545

Kiinteistönvälitystä täydellä sydämellä ja vuosien kokemuksella

Urapolkuni kuljetti minut erilaisten myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelutehtävien kautta kiinteistönvälittäjäksi reilut kolmetoista vuotta sitten. Kiinteistönvälitys nivoo yhteen kaiken sen, mistä työssä inspiroidun ja mitä parhaiten osaan. Sisustus, kodit sekä niissä asuvien ihmisten tarinat ovatkin olleet osa jokaista urani vaihetta. Lähden etsimään jokaisen asiakkaani unelmien asuntoa Costa Blancalta täydellä sydämellä ja teen myös kaikkeni, että välittämäni kohteet tulevat myydyksi. Kiinteistönvälittäjänä olen empaattinen, energinen ja periksiantamaton. Ominaisuuteni näkyvät myös työn ulkopuolella: autan asiakkaitani asuntokaupan koukeroissa mielelläni sekä ennen että jälkeen varsinaisten kauppojen.

Voin auttaa sinua löytämään uuden kotisi tai loma-asunnon Costa Blancalta, jonka asuntokaupasta ja markkinasta minulla on omakohtaista kokemusta.Rakkaudesta lajiin, odottelen yhteydenottoasi.

Monica palvelee asiakkaitamme suomeksi ja englanniksi.

Mina Partinen

Myyntiassistentti, espanjalainen kiinteistönvälitystutkinto API Malaga, Aurinkorannikko, Espanja

+34 693 257 748

Iloinen ja osaava Mina hoitaa toimistomme käytännön asioita, järjestää asuntonäyttöjä sekä auttaa asiakkaitamme monissa eri tilanteissa espanjan, suomen ja englannin kielellä.

Olipa kyseessä pieni tai suurempi käytännön asia, niin varmasti hoituu.

Tapaat Minan useimmiten konttoriltamme. Vapaa-aikana Mina on intohimoinen motoristi.