Keitä me olemme

Lomakoti ulkomailta yrityksen tarina alkaa yli 20 vuoden takaa 90-luvulta kun varatuomari Markku Tamminen alkoi myydä suomalaisille asuntoja Espanjasta.Monet suomalaiset toteuttivat haaveensa omasta asunnosta auringossa Markun avustuksella.

Nykyään liiketoimintaa jatkavat kahdeksatta vuotta yrittäjäpariskunta Minna ja Pasi Laine huippuvälittäjiensä kanssa. Lomakotiulkomailta toimii Espanjassa Loistawa Homes Real Estate brändin alla ja on sekä Suomessa että Espanjassa Malagan ja Alicanten alueilla laillistettu kiinteistönvälittäjä.  Lomakodin henkilökunta palvelee asiakkaita Espanjassa Aurinkorannikon Fuengirolassa osoitteessa Avenida de los Boliches 57a, Marbellan vanhan kaupungin sydämessä Calle Remedios 7, local 2 ja Costa Blancan alueella ajanvarauksella osoitteessa Calle Gumersindo 89, 03182 Torrevieja sekä ajanvarauksella Helsingin Herttoniemessä.

Rannikolla on lukuisia välittäjiä mutta tarvitset vain yhden.Teemme kaikkemme, jotta unelmiesi koti löytyy joko omista listauksistamme tai hyvien yhteistyökumppaneidemme kohteista. Kauttamme löydät lähes kaikki Aurinkorannikon ja Costa Blancan uudiskohteet sekä parhaat jälleenmyyntikohteet!

Kun käytät ammattilaista, asuntokauppasi sujuu turvallisesti ja tehokkaasti.

Minna Laine

Toimitusjohtaja, osakas, KTM, LKV, KiAT, espanjalainen kiinteistönvälitystutkinto API Malaga ja APIAL Alicante

+358 40 560 23 15
+34 693 929 939

Minna on kiinteistönvälityksen ammattilainen ja palvelee asiakkaita suurella sydämellä ja iloisin mielin. "Tavoitteenani on löytää asiakkailleni paras mahdollinen asunto, olipa kysessä sitten loma-asunnon ostaja tai sijoittaja". Halusitpa tietoa asunnon ostoprosessista, sijoitus- tai rahoitusmahdollisuuksista, saat varmasti asiantuntevaa palvelua.

Minna palvelee asiakkaitaan suomeksi, englanniksi, espanjaksi, ruotsiksi ja venäjäksi.

LinkedIn-profiili

Pasi Laine

Myyntijohtaja, osakas, MBA, LKV Aurinkorannikko, Espanja

+358 40 045 7205
+34 634 34 85 29

Pasi on asiantuntijamme rakennus-ja flippausprojekteissa. Hänen tietotaitonsa on kertynyt käytännön kokemuksen kautta. Pasilta saat myös arvokasta tietoa asuntosijoittamisesta.

Pasi palvelee asiakkaitamme suomen ja englannin kielellä.

Linkedin

Sakari Nurmela

Myyntipäällikkö, DI, Aurinkorannikko, Espanja

+358 40 026 2115
+34 678 431 491

Sakarin asiantuntemus Aurinkorannikon kiinteistömarkkinoista on viidentoista vuoden mittainen. Myös remonttikohteiden suunnittelu ja läpivieminen on hänen osaamisaluettaan. Rivitalot ja omakotitalot ovat hyvin tuttuja Benalmádenan, Fuengirolan ja Mijasin eri alueilta – totta kai on kertynyt kokemusta laajemminkin!

Asunnon osto Aurinkorannikolta on useimmille osa unelman rakentamista ja siihen täytyy olla kunnon pohjatyö! Ja siinä Sakari on ammattilainen!

Sakari palvelee asiakkaitamme suomeksi, englanniksi, espanjaksi sekä ruotsiksi.

JANNE MIKKOLA

Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV

+358 50 5730522
+34 623 972 051

Jannen pitkän ajan haave muuttaa Espanjaan toi hänet Aurinkorannikolle asumaan. Rautainen kiinteistöalan kokemus ja vuodesta 2006 saa nyt jatkumoa Espanjassa. Espanjan lempeä ilmasto sekä ihmisten välitön tapa suhtautua toisiin ihmisiin on Jannen hymyilevälle, asiakaslähtöiselle luonteelle hyvin sopivaa. ”Asunnon osto loma-asunnoksi tai pysyväksi kodiksi Espanjasta on iso elämänmuutos ja haluan olla mukana matkassasi toteuttamassa haaveita. Haaveita, joita olen itsekin päättänyt toteuttaa.  Asiantuntemukseni alalta yhdessä toimiston muiden ammattilaisten kanssa auttaa sinua valitsemaan itsellesi tai perheellesi juuri sen oikean asunnon. Askel uuden edellä on aina jännittävää.”

Janne palvelee asiakkaitamme suomeksi ja englanniksi.

Monica Teraste-Whittaker

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT Costa Blanca, Espanja

+358 44 599 0000
+34 604 181 545

Kiinteistönvälitystä täydellä sydämellä ja vuosien kokemuksella

Urapolkuni kuljetti minut erilaisten myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelutehtävien kautta kiinteistönvälittäjäksi reilut kolmetoista vuotta sitten. Kiinteistönvälitys nivoo yhteen kaiken sen, mistä työssä inspiroidun ja mitä parhaiten osaan. Sisustus, kodit sekä niissä asuvien ihmisten tarinat ovatkin olleet osa jokaista urani vaihetta. Lähden etsimään jokaisen asiakkaani unelmien asuntoa Costa Blancalta täydellä sydämellä ja teen myös kaikkeni, että välittämäni kohteet tulevat myydyksi. Kiinteistönvälittäjänä olen empaattinen, energinen ja periksiantamaton.

Rakkaudesta lajiin, odottelen yhteydenottoasi.

Monica palvelee asiakkaitamme suomeksi ja englanniksi.

Stephen Whittaker

Kiinteistöneuvoja

+358 40 167 91 36

Stephen on toiminut yli 30 vuotta asiakaspalvelutehtävissä ja urheiluhallinnon parissa ja tuntee Costa Blancan ja erityisesti alueen uudistuotannon erittäin hyvin. Hän tekee kaikkensa varmistaakseen, että löytää sopivan asunnon, joka täyttää asiakkaan toiveet. Stepheniltä saat myös hyviä vinkkejä alueen urheilumahdollisuuksista, ravintoloista ja käytännön asioista.

Hymyssä suin ja aurinkoisella asenteella Stephen palvelee sinua englanniksi, suomeksi ja auttavasti myös espanjaksi.

Mina Partinen

Myyntiassistentti, espanjalainen kiinteistönvälitystutkinto API Malaga, Aurinkorannikko, Espanja

+34 693 257 748

Iloinen ja osaava Mina hoitaa toimistomme käytännön asioita, järjestää asuntonäyttöjä sekä auttaa asiakkaitamme monissa eri tilanteissa espanjan, suomen ja englannin kielellä.

Olipa kyseessä pieni tai suurempi käytännön asia, niin varmasti hoituu.

Tapaat Minan useimmiten konttoriltamme. Vapaa-aikana Mina on intohimoinen motoristi.