Asunto Benalmadenasta

Benalmádena on yksi Aurinkorannikon suosituimpia kohteita lomailijoiden ja asunnon ostajien keskuudessa heti Fuengirolan jälkeen. Benalmádena tarjoaa jokaiselle jotakin. Lapset viihtyvät perhospuistossa tai SeaLife-akvaariossa ja aikuiset nauttivat kävelyistä rantabulevardilla tai Puerto Marinan kansainvälisesti tunnetussa huvivenesatamassa. Kulttuuria tarjoilee mm. Bil Bil -linnake jossa järjestetään myös taidenäyttelyitä, ja rantaelämää voit viettää lähes 10 kilometrin pituisella uimarannalla. Nämä ovat syitä miksi monella suomalaisella on jo asunto Benalmadenasta. 

Loma-asunto Benalmadenasta?

Loma-asunto Benalmadenasta on myös erinomainen sijoituskohde sillä kaupunki houkuttelee kasvavamassa määrin turisteja ympäri vuoden. Lue alta lisää kaupungista ja sen eri alueista sekä tutustu myytäviin asuntoihin Benalmadenassa. Mikäli et löydä haluaamaasi, ota yhteyttä ja kerro toiveistasi. 

Tietoa Benalmadenasta

Alueet

Benalmádena sijaitsee 12 kilometriä Málagasta länteen, Torremolinoksen ja Fuengirolan välillä. Kaupungissa asuu noin 66 000 ihmistä mutta sesonkikuukausina asukasmäärä on turistien vuoksi huomattavasti enemmän. Benalmádena on yksi Aurinkorannikon suosituimmista lomakohteista ja paikka myös loma-asunnolle. Benalmádena jaetaan kolmeen alueeseen: vanhaan Benalmadena Puebloon, rannan Benalmádena Costaan ja alueen asutuskeskukseen eli Arroyo de la Mieliin. Alueet ovat hyvin erilaisia ja tarjoaakin monelle mukavaa monipuolisuutta.

Benalmadena Pueblo

Vanhin kaupunginosa, joka sijaitsee vähän kauempana merestä 200 metrin korkeudessa. Asunnot Benalmadena Pueblossa ovat yleensä perinteisissä andalusialaisissa valkoisissa taloissa ja niitä kiertää kapeat ja labyrinttimaiset kadut. Sijainti hieman korkeammalla tarjoaa kauniita näköaloja merelle. 

Benalmadena Costa

Alue on syntynyt myöhemmin ja täällä sijaitsevat suosituimmat Benalmádenan nähtävyydet kuten huvivenesatama Puerto Marina ja SeaLife -akvaario. Alue ja sen rantabulevardi on myös Benalmádenan viihde-elämän keskus. Benalmadena Costalla sijaitsee myös tutustumisen arvoinen Parque de la Paloma, joka on puisto missä näet eksoottisia lintuja ja kauniita kasveja. Asunnot Benalmadena Costalla ja Parque de la Paloman vieressä ovat erittäin suosittuja. Alueella on myös paljon hotelleja ja kansainvälisen keittiön ravintoloita. 

Arroyo de la Miel

Benalmádenan asutuskeskus mutta tarjoaa myös ostosmahdollisuuksia ja hyviä paikallisia ravintoloita missä nauttia tapaksista ja paikallisesta viinistä. Alueella sijaitsee myös T juna-asema. 

Benalmadenan alueella, lähellä Fuengirolan rajaa on Torrequebradan alue joka tunnetaan casinostaan ja golfkentistään. 

Sulje

 

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä

Uusia kohteita

511 kohdetta saatavilla

Lataa lisää kohteita