Asunto Malagasta

Asunto Malagasta on erinomainen vaihtoehto, sillä kaupunki on portti Aurinkorannikolle ja eteläiseen Espanjaan. Malagan kaupungissa asuu 550 000 asukasta ja se on Malagan maakunnan pääkaupunki. Asunto Malagasta sopii erityisesti niille, jotka haluavat yhdistää rantaloman aktiiviseen kaupunkilomaan, sillä upeiden rantojan lisäksi kaupungissa on paljon nähtävää kulttuurista kiinnostuneille ja se on myös taiteilja Pablo Picasson synnyinkaupunki. Asunto Malagasta on yhä useamman suomalaisen haave, varsinkin niiden keskuudessa jotka kaipaavat asuinympäristöltään eläväisen kaupungin sykettä ja tekemistä.

Asunto Malagasta?

Asunto Malagasta on erinomainen vaihtoehto mikäli kaipaat lomallasi tai asuinympäristöltäsi paljon monipuolista tekemistä ja pidät ison kaupungin tunnelmasta. Malagassa pääset osaksi myös rikasta kulttuuritarjontaa, vilkasta yöelämää sekä monipuolisia ostos- ja harrastusmahdollisuuksia. Malagan tunnelmallinen vanha kaupunki saa vastapainoa uusimpien kaupunginosien modernista arkkitehtuurista.

Alla myynnissä olevia asuntoja Malagasta, jos et löydä etsimääsi, englanninkielisillä sivuillamme on lukuisia asuntoja lisää. 

Mikäli haaveenasi on asunto Malagasta, henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee sinua toimistollamme osoitteessa Avenida de los Boliches 57a, Fuengirola. Tervetuloa tai ota yhteyttä henkilökuntaamme!

Ladataan kohteita

Uusia kohteita

Lataa lisää kohteita