Asunnot Mijas ja Calahonda

Asunto Mijasin alueelta on sopiva vaihtoehto rauhallisempaa ympäristöä kaipaaville, jotka kuitenkin haluavat asua lähellä Fuengirolan palveluita - kaupungit ovatkin kasvaneet ajan myötä yhteen! Mijas jakaantuu kolmeen eri alueeseen: Mijas Puebloon, Mijas Costaan (mm. Calahonda) sekä Las Lagunaksen alueeseen, jotka ovat hyvin erilaisia. Lue alta millaisia eri Mijasin alueet ovat! Alla näet myös meillä myytävänä olevat asunnot Mijasissa. Mikäli et löydä asuntoja sinua kiinnostavalta alueelta tai kaupungista, löydät lisää myynnissä olevia asuntoja englanninkielisiltä sivuiltamme täällä

Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee sinua osoitteessa Avenida de los Boliches 57A, Fuengirola. Tervetuloa tai ota yhteyttä henkilökuntaamme!

Mijas Costa

Mijas Costa on 12 kilometriä pitkä ranta-alue noin 10 kilometriä Fuegirolasta lounaaseen. Mijas Costaan kuuluuvat mm. Las Lagunas de Mijas, El Chaparral, La Cala de Mijas, Riviera del Sol sekä Sitio de Calahonda. Näistä suurimmat ja kehittyneimmät asuinalueet ovat Sitio de Calahonda sekä Riviera del Sol, joihin myös on kehittynyt kattavat palvelut. 10 000 asukkaan La Cala de Mijas sen sijaan on Mijas Costan keskus ja erityisesti brittiläisten suosiossa, mutta siitä huolimatta säilyttänyt osan perinteisestä andalusialaisen rannikkokylän olemuksestaan. 

Sitio de Calahondan alue sijaitsee La Cala de Mijasista hieman länteen ja Malagaan on noin 50 kilometrin matka. Virallisesti Calahonda kuuluu Mijakseen, mutta se on kasvanut niin suureksi asuinalueeksi, että se voisi olla jo oma kaupunkinsa. Asunnon Calahondasta ostaa yleensä britti tai skandinaavi, jotka ovatkin alueen enemmistö. Asunto Calahondasta yhdistää maaseudun rauhan rantalomaan. Calahondassa on myös paljon viheralueita sekä ostoskeskuksia ravintoloineen ja kauppoineen.

Sulje

Mijas Pueblo

Mijas Pueblo

Yksi Aurinkorannikon upeimmista helmistä, mikä sijaitsee yli 400 metriä merenpinnan yläpuolella. Mijas Pueblo on perinteinen andalusialainen kylä valkoisine taloineen ja kapeine kujineen. Kylän kauneus on houkutellut alueelle ulkomaalaisia asunnon ostajia mutta myös taiteilijoita ja kirjailijoita. Vaikka kylässä on paljon turisteja, se pitää kiinni andalusialaisesta perinteestään. 

asuntoja Mijaksessa

Sulje

Las Lagunas

Las Lagunas

Mijaksen Las Lagunas on modernimpi asuinalue ja Mijaksen suurin asutuskeskus joka on kasvanut lähes yhteen Fuengirolan kanssa. Las Lagunaksessa sijaitsee yli 600 paikkainen teatteri Teatro de Las Lagunas.

Sulje

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä

Uusia kohteita

1709 kohdetta saatavilla

Lataa lisää kohteita