Asunto Fuengirolasta

Fuengirola on Costa del Solin eli Aurinkorannikon suosituin lomakohde suomalaisten keskuudessa. Tuhansilla suomalaisilla on jo oma asunto Fuengirolassa ja kaupungissa on hyvin palveluita suomen kielellä. Noin 30 kilometriä Málagasta lounaaseen sijaitsevassa kaupungissa asuu lähes 80 000 asukasta mutta luku kolminkertaistuu kesäkuukausina turistien ansiosta. Asunto Fuengirolasta on myös erinomainen vaihtoehto lapsiperheille, sillä kaupungissa sijaitsee Aurinkorannikon suomalainen koulu mikä tarjoaa virallista perusopetusta ja lukiokoulutusta. Fuengirola on kaikenikäisten kohde: lapsiperheille on tarjolla mm. vesipuisto ja eläintarha ja aikuisille paljon aktiviteetteja, kulttuuria ja ostosmahdollisuuksia, unohtamatta upeaa pitkää hiekkarantaa jossa kaikenikäiset viihtyvät. 

Oma asunto Fuengirolasta?

Oma asunto Fuengirolasta on erinomainen valinta, sillä se tarjoaa auringon lisäksi monipuoliset puitteet ja erinomaiset palvelut niin loma- kuin vakituiseen asumiseen. Koska kaupunki on suosittu lomakohde, on asunto Fuengirolasta myös erinomainen sijoituskohde: turistien suuri virta tuo vuokratuottoja asuntonsa eteenpäin vuokraaville. 

Tietoa Fuengirolasta

Fuengirolassa asuu lähes 80 000 asukasta joista lähes puolet on ulkomaalaisia, mutta tästä huolimatta kaupunki on säilyttänyt espanjalaisen kulttuurinsa. 

Alueet

Fuengirolan tunnetuimpia alueita ovat keskustan lisäksi Los Boliches, Los Pacos ja Torreblanca. Monen suomalaisen asunnon paikka löytyykin juuri näiltä alueilta. 

Keskusta

Kaupungin keskustan sydän on Plaza de la Constitución -aukio, josta on lyhyt matka niin juna-asemalle kuin rantaankin. Yksi Fuengirolan keskustan suosituimmista nähtävyyksistä on seitsemän kilometrin pituinen Paseo Maritimo -rantabulevardi joka kulkee uimarannan ja lukuisten rantakadun hotellien ja ravintoloiden välissä. Paseo Maritimo on myös kaupungin viihde-elämän keskus. Rantakatu päättyy toisessa päässä Sohailin linnaan, joka on mielenkiintoinen nähtävyys ja antaa nimensä Castillo-kaupunginosalle. 

Los Boliches

Paseo Maritimolta ja keskustasta Málagaan päin oleva alue on suomalaistenkin suosima Los Boliches. Myös Los Bolichesissa on oma juna-asemansa, jonka vastapäätä löydät tunnetun El Corte Inglés -ostoskeskuksen. Los Bolichesin kalastajakylän historia ja perinne näkyy kaupunginosassa vielä tänä päivänä, ja muutenkin se pitää kiinni alkuperäisestä charmistaan. Los Bolichesissa on myös erinomainen uimaranta. 

Los Pacos

Los Pacosin alueella on jo vuosia ollut suuri suomalaiskeskittymä ja siksi alueella onkin katu nimeltä Avenida Finlandia sekä Aurinkorannikon suomalainen koulu, Colegio Finlandés, on perustettu tänne. Alueella erinomaiset palvelut ja paljon tekemistä sekä alhaisemmat asuntojen hinnat, joten moni on päättänyt ostaa oman asunnon juuri täältä. 

Torreblanca

Fuengirolan itäisin alue tunnetaan Torreblancana. Sijainti hieman korkeammalla merenpinnan yläpuolella tarjoaa asunnon omistajalle upeita merinäköaloja kuin myös rauhallisen ympäristön. Myös Torreblancassa on oma juna-asema ja lyhyt ajomatka mm. Los Bolichesin palveluiden äärelle. Tällä alueella näet upeita Espanjan huviloita kauniine puutarhoineen. 

Sulje

Uusia kohteita

1 2 3