Asunto Fuengirolasta

Fuengirola on Costa del Solin eli Aurinkorannikon suosituin lomakohde suomalaisten keskuudessa. Tuhansilla suomalaisilla on jo oma asunto Fuengirolasta ja kaupungissa on hyvin palveluita suomeksi. Noin 30 kilometriä Málagasta lounaaseen sijaitsevassa kaupungissa asuu lähes 80 000 asukasta mutta luku kolminkertaistuu kesäkuukausina turistien ansiosta. Asunto Fuengirolasta on myös erinomainen vaihtoehto lapsiperheille, sillä kaupungissa sijaitsee Aurinkorannikon suomalainen koulu mikä tarjoaa virallista perusopetusta ja lukiokoulutusta. Lue lisää Fuengirolan eri alueista blogistamme täällä

Oma asunto Fuengirolasta?

Oma asunto Fuengirolasta on erinomainen valinta, sillä se tarjoaa auringon lisäksi monipuoliset puitteet ja erinomaiset palvelut niin loma- kuin vakituiseen asumiseen. Koska kaupunki on suosittu lomakohde, on asunto Fuengirolasta myös erinomainen sijoituskohde: turistien suuri virta tuo vuokratuottoja asuntonsa eteenpäin vuokraaville. 

Fuengirolassa sijaitsee myös toimistomme osoitteessa Avenida de los Boliches 59 (ns. bussikatu), jossa sinua palvelevat suomeksi mm.  Pasi ja Päivi . Tervetuloa käymään!

Uusia kohteita

Lataa lisää kohteita