Asunto Alanyasta

Asunto Alanyasta on tullut monelle suomalaiselle ajankohtaiseksi, sillä suomalaiset ovat jo vuosia viettäneet alueella lomiaan ja se onkin suosituin kohde Turkin Rivieralla. Asunto Alanyasta on ollut monelle suomalaiselle sijoitus omaan itseensä mutta alueen suosio matkakohteena on mahdollistanut myös rahallisen sijoittamisen vuokratuottojen muodossa. Jos sinulla on asunto Alanyasta ja haluat vuokrata sen eteenpäin, se on helppoa varsinkin keskustan läheisyydessä, koska Alanya on suosittu turistikohde ja aurinkoa riittää talvikuukausinakin.

Alanya on ystävällinen ja moderni kaupunki, jossa on mm. erittäin korkeatasoiset terveydenhoitopalvelut, leveät rantabulevardit, hyvät hiekkarannat, maukasta turkkilaista ruokaa, basaareja, kulttuuria, vilkas yöelämä ja ympärillä kaunis vuoristo. Tämän lisäksi alueella on monta tulevaa golfkenttähanketta, minkä odotetaan vaikuttavan positiivisesti asuntojen arvoon ja matkailuun. Katso video Alanyasta  täällä

Alanyaan pääsee kohtuuhintaan lentäen joko Antalyaan, josta on n. 1,5 tunnin automatka tai Gazipazaan, josta on matkaa vain puoli tuntia Alanyaan. Finnair lentää sesonkiaikana (huhti-lokakuu) suoraan sekä Antalyaan että Gazipasaan. 

Autamme sinua mielellämme kaikissa asunnon hankintaan liittyvissä asioissa. Palvelemme sinua suomenkielellä sekä Suomessa että paikan päällä Alanyassa. Alta näet asuntoja Alanyasta ja lähistöltä. 

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä

Uusia kohteita

0 kohdetta saatavilla

Lataa lisää kohteita