Pohjoisen järvialueet

Italian pohjoiselle järvialueelle houkuttelevat helpot kulkuyhteydet Suomesta, henkeäsalpaavat dramaattiset maisemat sekä erinomaiset harrastus- ja kulttuurimahdollisuudet. Erityisesti Garda- ja Comojärvi tunnetaan suomalaismatkailijoiden keskuudessa, mutta Maggiore- ja Iseojärvikin ovat herättäneet matkailijoiden huomion. Myymme asuntoja pääasiassa Maggiore- ja Iseojärveltä, mikäli haet asuntoa esim. Comojärveltä, olethan yhteydessä.

Maggiorejärvi

Lago Maggiore, eli Maggiorejärvi, on Italian toiseksi suurin järvi ja sen ranta jakautuu Italiassa sekä Lombardian että Piemonten alueelle, ja jatkuu pohjoisessa aina Sveitsiin asti. Lyhyt etäisyys ja junayhteys Milanoon on tehnyt Maggioresta paikallisten keskuudessa suositun viikonlopun lomanviettopaikan, mutta myös suositun kakkoskodin paikan hyvien lentoyhteyksien takia.

Järvi tunnetaan sen idyllisistä kylistään kuten Stresasta sekä sen pienistä ihastuttavista Borromeon saaristaan, joihin jokaisen järvellä kävijän kannattaa tehdä veneretki.

Erinomainen paikka lomakodille Italiassa – Lago Maggiorella sinua kutsuu upeat järvi- ja vuoristomaisemat, mieto ilmasto, idylliset kylät sekä järvenrantapromenadit. 

Listaamme kesäkuusta 2016 alkaen kohteita Maggiorelta. Tarjontamme tulee kattamaan monipuolisesti asuntoja golf- kohteista ja kaupunkiasunnoista aina ylellisiin järvihuviloihin. 

Sulje

Iseojärvi

Italian Lombardian alueen suurimmat järvet- Garda, Como sekä Maggiore- ovat maailmankuuluja ja tunnettuja myös suomalaisten turistien keskuudessa. Tästä joukosta usein unohtuu Garda- ja Comojärvien välissä oleva Iseojärvi: se saattaa olla Lombardian järvistä pienin ja vähiten tunnettu, mutta monien mielestä se on niistä hurmaavin. Turistien massat eivät ole vielä löytäneet tänne Pohjois-Italian helmeen mikä tekee alueesta rauhallisemman sekä aidomman, sekä asuntojen hinnoista maltillisemman. Iseojärvi hurmaa kauneudellaan; vihreät rehevät vuoristot ympäröivät kristallinkirkasta järveä. 

Iseojärvi ja sen ympäristö tarjoaa niin ruoka-, kulttuuri-, historia- sekä liikuntaelämyksiä. Vain muutaman minuutin päässä Iseojärveltä on Franciacortan viinialue, joka on tunnettu erityisesti erinomaisista kuohuviineistään. Maukasta ruokaa saa niin järvikalasta lihaan sekä herkullisiin juustoihin. Viinitilojen lisäksi järveä ympäröi myös keskiaikaiset linnat sekä luostarit. Aktiivisille järvi tarjoaa hyvät vesiurheilumahdollisuudet sukelluksesta ja purjehduksesta leijalautailuun uintia unohtamatta. 

Vuoristot ja maaseutu sen sijaan tarjoavat loistavat pyöräily-, patikointi-, kiipeily- sekä ratsastusmahdollisuudet. Tunnin ajomatkan päässä ovat Italian Alpit ja useitakin laskettelukeskuksia. Toisinsanoen tekemistä ja näkemistä on vuoden ympäri!

Järvellä on useita kyliä, joista suurimmat ovat Sarnico ja Iseo. Näistä löytyy kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Järvellä on myös Monte Isolan saari, joka 600m vuorenhuipullaan tarjoaa upean ja dramaattisen näyn järven asukkaille. Monte Isola on Keski- ja Etelä-Euroopan suurin järvisaari. Saareen ja sen lukuisiin kirkkoihin ja linnoitukseen pääsee tutustumaan kätevästi lautalla esimerkiksi Sarnicon kylästä. Saarella ei ole autoja ja siksi se tarjoaakin hyvät mahdollisuudet pyöräilyyn sekä patikointiin; 15 kilometrin reitti nousee aina saaren vuorenhuipulle asti josta avautuvat henkeäsalpaavat maisemat järvelle.

Suomesta Iseojärvelle pääsee parhaiten lentämällä Bergamon tai Milanon lentokentille. 

Sulje

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä

Uusia kohteita

0 kohdetta saatavilla

Lataa lisää kohteita