Velaton hinta
2 650 000 €
Kohdenumero
9511896

Talo

Makuuhuoneita: 3

Kylpyhuoneita: 3

El Higueron, Malaga, Benalmadena, Espanja

Uusia ylellisiä huviloita El Higueronin alueelle Benalmadenaan!

Ylellinen uudiskohde koostuu kuudesta huvilasta, joita ympäröi Välimeri ja alueen alkuperäiskasvillisuus. Higueron Residences Villas -projekti on yhdistelmä luksusta, yksityisyyttä ja tyylikästä asumista. Projekti jossa asiakkaamme voivat nauttia tyylikkäästä asumisesta ja kaikki Higueron-hotellin ja alueen palvelut ovat käden ulottuvilla mm. upea kylpylä, ravintolat, Sports Club ja Beach Club.

Myytävänä 6 ainutlaatuista huvilaa, joissa on käytetty tyylikkäitä ja kestäviä materiaaleja. Asunnoista on upeat näkymät ympäröivään luontoon sekä Välimerelle. Sisustusmateriaalit noudattavat myös arkkitehdin ajatuksia luonnonmateriaaleista ja asuntojen sisustuksessa käytetään huippubrändejä.

Täällä voit rentoutua infinity -altaalla samalla kun ihailet poikkeuksellisia näkymiä Välimerelle. Sitoutuminen luontoon näkyy suunnittelussa, jossa käytetään kestäviä ja luonnollisia materiaaleja, kuten puuta, valkoisia jokikiviä ja mineraaleja.

Lisäksi käytössäsi on Higuerón Residences -sovellus, jonka kautta voit ottaa yhteyttä yksityiseen conciergeen, saada ilmoituksia alueen tapahtumista ja eksklusiivisista kokemuksista.

Arvioitu valmistuminen: 2024. Alue on nähtävä, jotta voi ymmärtää sen kaikki tarjoamat mahdollisuudet!

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus! Soita tai laita meille viesti.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Talo
Makuuhuoneita
3
Kylpyhuoneita
3
Sijainti
El Higueron, Malaga, Benalmadena, Espanja
Pinta-ala
350,17m2
Hinta
2 650 000 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2024
Uima-allas
Kyllä

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

19km

Keskustaan

7km

Rannalle

1,6km

Päivitetty: 25.01.2024 klo. 07:30

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä