Velaton hinta
185 800 €
Kohdenumero
21391884

Kerrostalohuoneisto

Makuuhuoneita: 1, 2, 3

Kylpyhuoneita: 1, 2

Fuengirola, Malaga, Fuengirola, Espanja

Upea uudiskohde Suite Mijas, lähellä Fuengirolaa valmistumassa kahdessa vaiheessa!

Myynnissä on nyt hienoja 1-3 makuuhuoneen huoneistoja. Ensimmäisen vaihe valmistuu jo syksyllä 2023 ja toinen vaihe valmistuu 2025. Kohteeseen rakennetaan suuret viheralueet uima-altaineen. Lisäksi lastenallas, urheilualue (work out street), pelikenttä sekä viherpeukaloille kasvipalstoja/laatikoita. Sisätiloista löytyy harrastetiloja kuten lasten kiipeilyseinä ja pelialue. Asuntojen hintaan kuuluu varasto sekä autopaikka hallissa.

Lyhyt matka Miramarin shopping centeriin, Las Lagunaksen urheilukeskukseen ja A7 moottoritielle pääset yhdessä hujauksessa.

Voit vaikuttaa asunnon ilmeeseen valitsemalla mm laminaattilattioiden värin, seinien värin sekä laatat keittiössä rakennuttajan valikoimasta. Myös kylpyammeen voi vaihtaa suihkunurkkauksesi halutessasi. Keittiökalusteiden lisäksi keittiö toimitetaan keraamisen lieden, uunin ja ilmastoinnin kera. Mikäli haluat päivittää kodinkoneet perustasoa paremmaksi, rakennuttaja tarjoaa vaihtoehtoisia kodinkonepaketteja.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus! Soita tai laita meille viesti.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita
1, 2, 3
Kylpyhuoneita
1, 2
Sijainti
Fuengirola, Malaga, Fuengirola, Espanja
Ilmansuunta
Pohjoinen, Itä, Etelä, Länsi
Pinta-ala
48,27m2
Pysäköintitilat
Tallipaikka
Hinta
185 800 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2023
Parveke
Sisäänvedetty
Uima-allas
Uima-allas

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

24,5km

Keskustaan

2,2km

Rannalle

3km

Päivitetty: 15.01.2024 klo. 13:21

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä