Velaton hinta
1 150 000 €
Kohdenumero
20759703

Kerrostalohuoneisto

Makuuhuoneita: 2, 3

Kylpyhuoneita: 2

Fuengirola, Malaga, Fuengirola, Espanja

Luksustason uudiskohde El Higuerónin alueella Aurinkorannikolla!

Suositun Higueronin alueen uusimmassa osassa arkkitehtuuri, välimerellinen luonto ja taide tulevat sulautumaan toisiinsa saumattomasti. Alue on suunniteltu avant-garde tyyliin ja taide on näkyvillä asuinympäristössä monin tavoin. Rakennusmateriaalit on valittu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, teräs, puu ja kivi heijastelevat luonnollista kauneutta. Näköalat ovat upeat niin vuoriston kuin meren suuntaan.

Varattavissa on eri tyyppisiä luksustason 2,3 ja 4 makuuhuoneen asuntoja, niin huoneistoja, villoja kuin kattohuoneistojakin. Asunnot ovat tilavia ja valoisia. Lasiseinät ja liukuovet sallivat luonnollisen valon tulvia sisään ja mahdollistavat huikeat merinäköalat niin sisältä kuin terassilta tai piha-alueelta. Yhteisillä alueilla voit rentoutua uima-altaalla, grillausalueella ja puutarhassa, jossa kasvavat myös oliivipuut ja hyötykasvit. Käytössä ovat liikunta-alue, ulkoilmaelokuvien paikka ja yhteistyöskentelytilat.

Läheisen Hilton hotellin palvelut ovat ulottavillasi, kuten Higuerón Spa -palvelut sekä Higuerón Beach Club -rantaklubi. Higurón Sports Club tarjoaa monenlaisia harrastusmahdollisuuksia, kuten kuntosali, padel- ja tenniskentät, koripallo- ja lentopallokentät, sisäuima-allas sekä ohjatut tunnit.

Lähietäisyydellä on upea Carvajalin hiekkaranta sekä juna-asema. Täältä pääset helposti lentokentälle, Malagaan ja Fuengirolaan.

Rakennustyöt käynnistyvät vuonna 2023 ja asunnot valmistuvat vuonna 2025.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus! Soita tai laita meille viesti.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita
2, 3
Kylpyhuoneita
2
Sijainti
Fuengirola, Malaga, Fuengirola, Espanja
Pinta-ala
119m2
Hinta
1 150 000 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2025
Uima-allas
Uima-allas

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

19km

Keskustaan

7km

Rannalle

1,2km

Päivitetty: 20.10.2023 klo. 16:30

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä