Velaton hinta
419 000 €
Kohdenumero
21366750

Kerrostalohuoneisto

Makuuhuoneita: 2, 3

Kylpyhuoneita: 2, 3

Estepona, Malaga, Estepona, Espanja

Moderneja asuntoja upeilla merinäköaloilla ja sijainnilla Esteponassa!

Ainutlaatuiselle alueelle niin Välimeren kuin sataman läheisyyteen Esteponassa rakentuu uusia moderneja asuntoja, joissa on kaksi tai kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Asunnot on suunniteltu valoisiksi ja avariksi. Isot ikkunapinnat sallivat valon tulvia sisään. Avokeittiö ja olohuone ovat yhteistä tilaa. Isoilta terasseilta on vaikuttavat merinäköalat kaupungin yli Gibraltarin ja Pohjois-Afrikan rannikon suuntaan. Yhteisillä alueilla voi rentoutua vihreässä ympäristössä uima-altaalla. Lapsille on oma uima-allas. Käytössä on yhteisön oma monipuolisesti varustettu kuntosali. Harrastaa voit myös läheisessä urheilukeskuksessa tai joogastudiolla.

Sijainti on ideaali ja lähellä on monenlaisia palveluja, kuten kauppoja, ravintoloita ja markkinat. Voit nauttia helposti erityyppisistä välimerellisistä ympäristöistä. Välimeren ranta on vain 500 metrin päässä. Idyllinen, kukistaan kuuluisa Esteponan vanha kaupunki valkoisine rakennuksineen huokuu andalusialaista tunnelmaa ja sinne on 5 kilometrin matka. Bermejan vuoriston luonnonpuiston vaellusreitit jylhine maisemineen ovat 25 kilometrin päässä. Malagan lentokentälle matkaa on 87 kilometriä ja nopea reitti moottoritietä pitkin.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus!

Soita tai laita meille viesti, kerromme mielellämme lisää.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita
2, 3
Kylpyhuoneita
2, 3
Sijainti
Estepona, Malaga, Estepona, Espanja
Pinta-ala
139m2
Hinta
419 000 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2025
Uima-allas
Uima-allas

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

81km

Keskustaan

2km

Rannalle

1,3km

Päivitetty: 09.02.2024 klo. 15:00

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä