Velaton hinta
999 000 €
Kohdenumero
20708015

Makuuhuoneita: 2

Fuengirola, Malaga, Fuengirola, Espanja

Uudiskohde El Higueronissa, upeat näkymät Välimerelle - muutamia jäljellä 1 & 2 vaiheissa!

Laadukas uudiskohde aivan rannan tuntumassa Higuerónin alueella Fuengirolan ja Benalmadenan välissä Aurinkorannikolla! Seaview Reserve kuuluu maineikkaan Reserva del Higuerón Privé uudiskohteiden perheeseen.

Myynnissä kahden ja kolmen makuuhuoneen asuntoja, kattohuoneistoja sekä kaksikerroksisia kattohuoneistoja. Yhteinen uima-allasalue, parkkipaikat hallissa ja varastohuone kuuluvat hintaan. Huoneistoissa on italialaiset design keittiöt kaikkine kodinkoneineen, tyylikkäät laattalattiat ja älykoti-järjestelmä (smart-home system).

Kaikissa huoneistoissa suuret terassit, joilta näkymät Fuengirolan lahdelle. Arvioitu valmistuminen: 2022 loppupuolella.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus! Soita tai laita meille viesti.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Makuuhuoneita
2
Sijainti
Fuengirola, Malaga, Fuengirola, Espanja
Ilmansuunta
Itä, Etelä, Kaakko
Pinta-ala
68,81m2
Pysäköintitilat
Tallipaikka
Hinta
999 000 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2022
Uima-allas
Uima-allas
Hissi
Taloyhtiössä on hissi

Päivitetty: 18.10.2023 klo. 14:30

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä