Velaton hinta
172 000 €
Kohdenumero
20929083

Las Lagunas, Malaga, Las Lagunas, Espanja

Uusia ihania asuntoja mainiolla sijainnilla – Las Lagunas, Mijas!

Mijasin alueelle, Aurinkorannikon sydämeen rakentuu ihania yhden, kahden ja kolmen makuuhuoneen asuntoja. Isot ikkunat sallivat auringonvalon tulvia sisään ja mahdollistavat upeat näköalat. Olohuone ja ruokailutila yhdistyvät kätevästi terassiin. Keittiö on varusteltu korkealuokkaisin kodinkonein. Yhteisillä alueilla voit rentoutua viihtyisällä uima-altaalla.

Modernit asunnot on rakennettu energiatehokkaasti ja uusinta rakennustekniikkaa hyödyntäen. Jokaisella asunnolla on autotallipaikka ja varastotila.

Sijainti on ideaali, koska Mijasin alueella kaikki tarvittavat palvelut, kuten isot ruokakaupat, koulut, terveyskeskus ja ostoskeskukset ovat lähelläsi. Golfkentillekin on lyhyt matka.

Fuengirolan keskustaan on matkaa kaksi kilometriä ja hyvät julkiset liikenneyhteydet. Välimeren hiekkarannoille ja rantakadulle on kolme kilometriä. Lentokentälle on matkaa 25,5 kilometriä ja nopea yhteys moottoritietä pitkin.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus!

Soita tai laita meille viesti, kerromme mielellämme lisää.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Sijainti
Las Lagunas, Malaga, Las Lagunas, Espanja
Pinta-ala
54m2
Hinta
172 000 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2025
Uima-allas
Uima-allas

Päivitetty: 24.04.2023 klo. 13:30

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä