Velaton hinta
1 495 000 €
Kohdenumero
20261468

Talo

Makuuhuoneita: 3

Kylpyhuoneita: 2

La Cala de Mijas, Malaga, La Cala de Mijas, Espanja

Luksustason tilavat villat golflaakson sydämessä - Mijas!

Ainutlaatuiselle alueelle golfkenttien viereen, Mijaksen golflaakson sydämeen rakentuu moderneja villoja, joissa on vähintään kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Alueen arkkitehtuuri on moderni ja ympäristöön sulautuva. Rakentamisratkaisut noudattavat uusinta teknologiaa. Asumismukavuutta lisää esimerkiksi lattialämmitys. Villat on suunniteltu valoisiksi ja tilaratkaisut upean avariksi. Korkealuokkaisesti varustettu avokeittiö ja olohuone ovat yhteistä tilaa, joka jatkuu kätevästi vehreälle yksityiselle terassialueelle. Jokaisella villalla on oma uima-allas.

Yhteisellä alueellakin on upeat mahdollisuudet rentoutumiseen ja vapaa-ajan viettoon. Iso uima-allas on käytössä ympäri vuoden. Kylpyläosastolta löytyy sauna, porealtaat ja höyrysauna. Kuntosali on monipuolisesti varusteltu. Elokuvailtaa varten voi varata 12 paikkaisen korkealuokkaisesti varustellun elokuvateatterin.

Välimeren hiekkarannoille ja paikalliseen keskustaan on matkaa 5 kilometriä. Hienolla Senda Litoral Mijas rantareitin varrella voit katsella ja kuunnella merta. Miramarin isoon ostoskeskukseen on 10 kilometriä ja Fuengirolan keskustaan 13 kilometriä. Lentokentälle on matkaa 36 kilometriä ja nopea yhteys moottoritietä pitkin.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus!

Soita tai laita meille viesti, kerromme mielellämme lisää.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Talo
Makuuhuoneita
3
Kylpyhuoneita
2
Sijainti
La Cala de Mijas, Malaga, La Cala de Mijas, Espanja
Pinta-ala
214m2
Hinta
1 495 000 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2025
Uima-allas
Kyllä

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

36 km

Keskustaan

5 km

Rannalle

5 km

Päivitetty: 12.02.2024 klo. 11:30

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä