Velaton hinta
435 000 €
Kohdenumero
20505571

Kerrostalohuoneisto

Makuuhuoneita: 2, 3, 4

Kylpyhuoneita: 2, 3

El Higueron, Malaga, Fuengirola, Espanja

Upea uudiskohde El Higuerónin alueelle - uusia vaiheita myynnissä nyt!

Suosittu Higueronin alue Fuengirolan ja Benalmadenan rajapinnassa on tunnettu laadukkaista uudiskohteistaan. Monet alueen uudiskohteet ovat jo valmistuneet ja kysyntä on ollut suurta.

Hilton Hotellin eteläpuolelle Fuengirolan suuntaan on tulossa uusi suuri asuinalue, jopa lähes tuhannelle asunnolle. Nyt varattavissa asuntoja useammasta vaiheesta; tarjolla 2-4 mh ja 2-3 kph huoneistoja, alimman kerroksen huoneistoja omalla pienellä pihalla, kattohuoneistoja ja townhouseja.

Asuntoihin kuuluu parkkipaikka (osassa kaksi), osaan varastohuoneet riippuen asuntotyypistä, uima-allasalueet sekä paljon viheralueita, joita on lähes 100 000m2. Asuntoblokit rakennetaan omiksi ryhmikseen laajaan puistomaiseen ympäristöön, joka tuo asukkaille yksityisyyttä.

Asukkaat saavat myös vuodeksi ilmaiseksi käyttöönsä Platinum -kortin läheiseen viiden tähden Hilton hotelliin. Tämä takaa monia etuja kuten pääsyn hotellin kattaviin urheilumahdollisuuksiin: Higurón Sports Club (mm. kuntosali, padel- ja tenniskentät, koripallo- ja lentopallokentät, 25m sisäuima-allas sekä ohjatut tunnit kuten spinning). Lisäksi oikeuden käyttää Higuerón Spa -palveluja sekä Higuerón Beach Club -rantaklubia.

Lähietäisyydellä on upea Carvajalin hiekkaranta sekä juna-asema. Täältä pääset helposti lentokentälle, Malagaan ja Fuengirolaan.

Arvioitu valmistuminen ensimmäisissä vaiheissa syksyllä 2023. Marraskuun alussa julkaistu vaihe 5 valmistuu 2025 ja hinnat 2 mh huoneistoissa alkaen 325 000 e.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Eri vaiheiden julkisivut ja materiaalit voivat poiketa toisistaan. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus! Soita tai laita meille viesti.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita
2, 3, 4
Kylpyhuoneita
2, 3
Sijainti
El Higueron, Malaga, Fuengirola, Espanja
Pinta-ala
74,28m2
Hinta
435 000 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2023

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

19km

Keskustaan

6km

Rannalle

1,4km

Päivitetty: 20.10.2023 klo. 16:30

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä