Velaton hinta
554 000 €
Kohdenumero
9424303

Kerrostalohuoneisto

Makuuhuoneita: 1, 2, 3

Kylpyhuoneita: 1, 2

Fuengirola, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja

Uusia luksusasuntoja rannan läheisyydessä Fuengirolassa - useampi vapaana vielä!

Tässä täydellinen vaihtoehto, jos haluat elää rannan läheisyydessä sekä omistaa uutuuttaan loistavan, huippulaadukkaan kaupunkikodin. Mahtava sijainti vain 100 m päässä Fuengirolan hiekkarannoilta. Kauppakeskus Miramar 550 m kävelymatkan päässä ja talon välittömässä läheisyydessä useita ravintoloita ja palveluita. 

Suurenmoiseen asuntokompleksiin tulee 116 luksusasuntoja 1-3 makuuhuoneella. Moderni arkkitehtuuri, ylelliset yhteisön tilat ja lyömätön sijainti tekevät tästä projektista erityisen kiinnostavan.

Asunnot ovat tyyliltään moderneja ja elegantteja. Älykäs tekniikka ja harmoniset tilat tekevät asumisesta täällä juhlaa. Asunnot erottuvat tilavuutensa lisäksi runsaalla valoisuudellaan. Keittiöt ovat täysin varusteltuja ja selkeälinjaisia. Jokaisessa asunnossa on iso terassi, jossa on kiinteät kiviset kasvatuslaatikot salaojituksella ja vesieristeilllä. Vehreällä terassilla on mahtavaa nauttia auringonpaisteesta ja lämmöstä.

Taloyhtiö tarjoaa asukkailleen hulppeat tilat vapaa-ajan viettoon. Uima-altaat sekä ulkona että sisällä, spa-osasto, kuntosali, elokuvateatteri, lasten leikkialue sekä kerho- ja oleskelualueet. Asunnon hinta sisältää autopaikan. Lisäksi työskentelyä varten taloyhtiössä on viihtyisät toimistotilat, jotka ovat otollisia paikkoja tapaamisten ja palavereiden järjestämiseen.

Projektin arvioitu valmistumisaika: 2023 loppuvuodesta.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus!

Voimme mielellämme toimittaa lisätietoa mm. pohjapiirroksia.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita
1, 2, 3
Kylpyhuoneita
1, 2
Sijainti
Fuengirola, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala
112m2
Pysäköintitilat
Tallipaikka
Hinta
554 000 €
Näkymät
Meri- ja kaupunkinäkymät
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2022
Parveke
Muu
Uima-allas
Uima-allas
Hissi
Taloyhtiössä on hissi

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

26km

Keskustaan

800m

Rannalle

180m

Päivitetty: 08.01.2024 klo. 14:00

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä