Velaton hinta
395 000 €
Kohdenumero
21523848

Rivitalo

Makuuhuoneita: 3

Kylpyhuoneita: 2

Veleta, Torrevieja, Torrevieja, Espanja

Veletan alueelle Costa Blancan Torreviejassa valmistuvia uusia bungalow asuntoja. Vain 300 metrin päähän kauniista Välimeren hiekkarannoista rakennettava kohde tulee sisältämään asukkaiden käyttöön kolme uima-allasta, joista yksi lämmitetty, lasten leikkialueen, chillout alueen ja runsaat viheralueet kuntoilualueineen. Rakennuksen alla on autoille pysäköintihalli, jossa on merkityt autopaikat kaikille asunnoille. Rakennuksissa on myös hissit autohallista molempiin asuinkerroksiin.

Tämä on yläkerran kolmen makuuhuoneen bungalow asunto, jonka lisäksi on tarjolla asuntoja joissa on kaksi makuuhuonetta. Asuntoja on eri ilmansuuntiin, osa yhteisön piha-alueita kohti, osa kadulle. Alakerran asunnoilla on oma piha, ja yläkerran bungalowilla on kattoterassi.

Asuinalue on lähellä palveluja, kuten uutta Aldi päivittäistavara myymälää. Paikallisliikenteen linja-auto kulkee alueen läpi, ja sieltä on myös nopea yhteys N332 paikallistielle ja AP-7 moottoritielle. Läheisin valvottu uimaranta on Naufragoksen hiekkaranta Välimeren rannalla vain kolmensadan metrin päässä.

Tämän ja muut uudiskohteet Costa Blancalla myy Lomakoti Ulkomailta, tervetuloa nauttimaan elämästä aurinkoiseen Espanjaan!

Kohteen tiedot

Tyyppi
Rivitalo
Hoitokulut
Kiinteistöveroa vastaava IBI arviolta 300 euroa vuodessa.
Makuuhuoneita
3
Kylpyhuoneita
2
Sijainti
Veleta, Torrevieja, Torrevieja, Espanja
Ilmansuunta
Länsi, Kaakko
Pinta-ala
91,51m2
Hinta
395 000 €
Asuinkerros
2 / 2
Rakennusvuosi
2023
Parveke
Ulostyönnetty
Uima-allas
Uima-allas
Hissi
Taloyhtiössä on hissi

Lisätietoja

Yhteydet

Rannalle

300 m

Päivitetty: 09.02.2024 klo. 17:29

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä