Velaton hinta
704 480 €
Kohdenumero
21365624

Makuuhuoneita: 4

Guardamar del Segura, Alicante, Guardamar del Segura, Espanja

AVAIMET KÄTEEN JA TÄYSIN KALUSTETTU.

Rajoitettu määrä Villoja, jotka on rakennettu nykyaikaiseen arkkitehtuuriin sopivaksi, korostetaan tilaa ja valoa. Tässä erinomaisessa huvilassa on oma yksityinen infinity-allas, suuri terassi ja katto, joka kutsuu sinut vertaansa vailla olevilla näkymillä Välimerelle.

Tässä poikkeuksellisessa huvilassa on hämmästyttävät 269m², jotka on jaettu neljään kerrokseen. Sisältää neljä makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta. Talot on rakennettu korkeimpien standardien mukaan, ja niissä on ylellistä vetovoimaa, kuten sisäinen hissi, joka yhdistää jokaisen kerroksen. Maanalainen autotalli ja pohjakerroksessa kaksi ylimääräistä huonetta tarpeisiisi.

Uusin kohde sijaitsee erinomaisella paikalla. Vain 600 metrin kävelymatkan päässä rannalta, mukavuuksista ja palveluista nauttien samalla rauhallisesta elämästä poikkeuksellisessa asuinpaikassa, josta on upeat näkymät luonnon ympäröimänä.

Kaunis koti täydellisellä paikalla lähellä monia kauniita rantoja, ravintoloita, nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, jotka kaikki takaavat erinomaisen elämänlaadun.

Lentokentälle noin 40 minuttia.

Lisätiedot ja varaustilanne: monica@lomakotiulkomailta.fi

Kohteen tiedot

Makuuhuoneita
4
Lämmitys/ilmastointi
Ilmalämpöpumppu
Sijainti
Guardamar del Segura, Alicante, Guardamar del Segura, Espanja
Pinta-ala
409m2
Hinta
704 480 €
Asuinkerros
4 / 4
Rakennusvuosi
2023

Päivitetty: 17.04.2024 klo. 20:00

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä