Velaton hinta
436 700 €
Kohdenumero
21211594

Kerrostalohuoneisto

Makuuhuoneita: 3

Kylpyhuoneita: 3

Estepona, Malaga, Estepona, Espanja

Hienoja asuntoja golfkenttien ja Välimeren läheisyydessä, Estepona!

Ainutlaatuiselle alueelle Esteponassa rakentuu moderneja kolmen makuuhuoneen ja kolmen kylpyhuoneen asuntoja, jotka on suunniteltu valoisiksi ja avariksi. Isot ikkunapinnat sallivat valon tulvia sisään. Avokeittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhteistä tilaa. Isoilta terasseilta on vaikuttavat näkymät välimerelliseen ympäristöön ja useimmista asunnoista on merinäköala. Rakentamisessa hyödynnetään uusinta rakennustekniikkaa, esimerkiksi energiatehokkuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Jokaisen asunnon hintaan sisältyy autohallipaikka ja varastotila.

Yhteisillä alueilla voi rentoutua uima-altaalla ja puutarhassa. Ulkosalla on myös kuntoilualue ja kaksi petankkikenttää. Klubitalolta löytyy yhteisen kokoontumistilan lisäksi hyvin varusteltu kuntosali, sauna, spa-osasto ja kahvila terasseineen.

Sijainti on ideaali ja lähellä on monenlaisia palveluja, kuten kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Useampi korkeatasoinen golfkenttä on 10 minuutin matkan säteellä. Välimeren hiekkarannoille on vain 1,8 kilometriä. Läheinen Canceladan kylä on säilyttänyt autenttisen espanjalaisen ilmapiirin. Kapeilla kaduilla on monenlaisia putiikkeja ja kylä on tunnettu hyvistä, andalusialaista ruokaa tarjoavista ravintoloistaan.

Kukistaan kuuluisa Esteponan vanha kaupunki valkoisine rakennuksineen huokuu sekin andalusialaista tunnelmaa ja sinne on 12 kilometrin matka. Marbellaan on 19 kilometriä. Malagan lentokentälle matkaa on 67 kilometriä ja nopea reitti moottoritietä pitkin.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus!

Soita tai laita meille viesti, kerromme mielellämme lisää.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita
3
Kylpyhuoneita
3
Sijainti
Estepona, Malaga, Estepona, Espanja
Pinta-ala
94m2
Hinta
436 700 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2025
Parveke
Kyllä
Uima-allas
Kyllä

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

67 km

Keskustaan

12 km

Rannalle

1,8 km

Päivitetty: 31.03.2023 klo. 16:51

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä