Velaton hinta
186 000 €
Kohdenumero
20503740

Kerrostalohuoneisto

Makuuhuoneita: 2, 3, 4

Kylpyhuoneita: 1, 2

Estepona, Aurinkorannikko, Estepona, Espanja

Modernia asumista Välimeren ja hyvien palvelujen läheisyydessä Esteponassa!

Uudelle alueelle Esteponassa rakentuu seitsemän taloa, joissa on monipuolinen valikoima erikokoisia asuntoja, alkaen yhden makuuhuoneen kodeista, kahden, kolmen ja jopa neljän makuuhuoneen koteihin. Alueen arkkitehtuuri on moderni ja ympäristöön sulautuva. Asunnot on suunniteltu valoisiksi ja avariksi. Avokeittiö ja olohuone ovat yhteistä tilaa, joka jatkuu kätevästi terassille. Jokaisella asunnolla on autopaikka parkkihallissa ja varastotila.

Yhteisillä alueilla voit rentoutua niin puutarhassa kuin uima-altaalla. Lapsille on oma leikkialue. Monipuoliset palvelut, kuten supermarketit, urheilukeskus, oppilaitokset, terveyskeskus ja kulttuuririennot ovat kaikki lähellä.

Sijainti on ideaali ja voit nauttia helposti erityyppisistä välimerellisistä ympäristöistä. Hiekkarantaan ja palmujen reunustamalle rantakadulle on reilu kilometri. Idyllinen, kukistaan kuuluisa vanha kaupunki valkoisine rakennuksineen huokuu andalusialaista tunnelmaa ja sinne on vain 1,5 kilometrin matka. Bermejan vuoriston luonnonpuiston vaellusreitit jylhine maisemineen ovat alle puolen tunnin ajomatkan päässä. Gibraltarille on reilut 40 kilometriä. Malagan lentokentälle matkaa on 82 kilometriä ja nopea 55 minuutin ajo moottoritietä pitkin.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus!

Soita tai laita meille viesti, kerromme mielellämme lisää.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita
2, 3, 4
Kylpyhuoneita
1, 2
Sijainti
Estepona, Aurinkorannikko, Estepona, Espanja
Pinta-ala
49,5m2
Pysäköintitilat
Hallipaikka
Hinta
186 000 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2023
Uima-allas
Uima-allas

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

81km

Keskustaan

1km

Rannalle

1,5km

Päivitetty: 24.01.2024 klo. 16:30

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä