Velaton hinta
1 425 000 €
Kohdenumero
21556860

Talo

Makuuhuoneita: 3, 4

Kylpyhuoneita: 3

Colinas del Limonar, Malaga, Malaga, Espanja

Modernit villat upealla paikalla merinäköaloin, Malaga!

Ainutlaatuiselle paikalle Malagan Colinas del Limonarin alueelle rakennetaan kymmenen uniikkia modernia villaa välimerellisen luonnon äärelle. Villojen tyyliä voi kutsua linjoiltaan puhtaaksi ja minimalistiseksi. Upeat merinäköalat avautuvat suoraan etelään. Villoissa on kolme tai neljä makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta ja tilavat terassit. Valtavat lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat sallivat auringon valon tulvia sisään.

Omalla uima-altaalla ja puutarhassa voi paistatella päivää tai viihtyä grillin äärellä. Autotallissa on paikat kolmelle autolle ja monikäyttöistä tilaa vaikka kuntosalilla tai kotiteatterille.

Rakentamisessa noudatetaan uusinta rakennustekniikkaa. Tämä onkin hyvä tilaisuus hankkia mieltymystesi mukainen koti, koska rakennusvaiheessa kuunnellaan ostajan toiveita niin tilaratkaisujen kuin materiaalien valinnassa.

Luonnonläheisestä sijainnista huolimatta liikenneyhteydet ovat hyvät. Monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla. Välimeren rannalle ja rantakadulle on 3 kilometriä. Historiaa huokuva Malagan vanha kaupunki on 4 kilometrin päässä ja lentokentällä on vain 12,7 kilometriä ja nopea yhteys moottoritietä pitkin.

Olisiko villa sinun perheesi andalusialainen unelma? Soita tai laita meille viesti, kerromme mielellämme lisää.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Talo
Makuuhuoneita
3, 4
Kylpyhuoneita
3
Sijainti
Colinas del Limonar, Malaga, Malaga, Espanja
Pinta-ala
361m2
Hinta
1 425 000 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2025
Parveke
Terassi ja puutarha
Uima-allas
Kyllä

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

12,7 km

Keskustaan

4 km

Rannalle

3 km

Päivitetty: 15.01.2024 klo. 12:40

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä