Velaton hinta
419 000 €
Kohdenumero
20905438

Kerrostalohuoneisto

Makuuhuoneita: 2

Kylpyhuoneita: 2

Mijas, Malaga, Mijas, Espanja

Moderneja asuntoja mahtavilla näköaloilla Mijaksen kukkuloilla Aurinkorannikolla!

Mijaksen kukkuloille, hienon välimerellisen ympäristön keskelle rakentuu kahden ja kolmen makuuhuoneen asuntoja. Pohjaratkaisut ovat tilavia ja valoisia. Keittiö yhdistyy ruokailutilaan ja olohuoneeseen, josta on välitön pääsy tilavalle terassille. Jokaisella asunnolla on autopaikka ja varastotila. Rakentamisessa hyödynnetään uusinta rakennustekniikkaa ja korkealaatuisia materiaaleja. Kestävän kehityksen periaatteisiin, kuten energiatehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen kiinnitetään erityistä huomiota. Rakennusvaiheessa on mahdollista vaikuttaa asunnon materiaalivalintoihin omien mieltymysten mukaan.

Yhteisillä alueilla voi rentoutua isossa puutarhassa ja uima-altaalla. Käytössäsi on erillinen kuntoilualue, sauna ja höyrysauna. Alueen ympäristössä on kävelyreittejä, joiden näköalapaikoilta voi ihastella upeita näkymiä meren ja rannikon suuntaan.

Perinteisen Mijas Pueblon valkoisen kylän keskustaan on 3 kilometriä. Rinnettä kiemurtelevien kapeiden katujen varrella on lukuisia pikkupuoteja ja tasokkaita ravintoloita. Mijaksen upeille golfkentille on noin 10 kilometriä. Fuengirolan keskustaan, rantakadulle ja hiekkarannoille on 5 kilometrin matka. Lentokentälle on matkaa 22 kilometriä ja nopea yhteys moottoritietä pitkin.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus!

Soita tai laita meille viesti, kerromme mielellämme lisää.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita
2
Kylpyhuoneita
2
Sijainti
Mijas, Malaga, Mijas, Espanja
Pinta-ala
80m2
Hinta
419 000 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2025
Uima-allas
Uima-allas
Hissi
Taloyhtiössä on hissi

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

22 km

Keskustaan

5 km

Rannalle

5 km

Päivitetty: 18.10.2023 klo. 14:30

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä