Velaton hinta
2 600 000 €
Kohdenumero
20100215

Talo

Makuuhuoneita: 5

Kylpyhuoneita: 5

Marbella, Malaga, Marbella, Espanja

Luksushuviloita golfkentän ja meren läheisyydessä, Marbella, Aurinkorannikko!

Golfkentän läheisyyteen rakentuu luksustason huviloita, jotka on suunniteltu modernin välimerellisen arkkitehtuurin mukaisesti. Rakentamisessa hyödynnetään uusinta rakennustekniikkaa ja korkealaatuisia materiaaleja. Kestävän kehityksen periaatteisiin, kuten energiatehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen kiinnitetään erityistä huomiota, esimerkiksi aurinkoenergiaa hyödyntäen.

Hienot näköalat avautuvat sekä merelle että golfkentän viheriöille. Tilaratkaisut ovat avaria. Oleskelu- ja ruokailutila yhdistyy keittiöön, joka on varusteltu huippulaadukkain Gaggenaun kodinkonein. Makuuhuoneita on viisi ja kylpyhuoneita seitsemän. Ulkotilaa on useammalla terassilla ja kattoterassille on hissi. Uima-altaita on kaksi, yksi sisällä ja toinen ulkona. Rentoutua voit porealtaassa, kuntosalilla tai elokuvahuoneessa.

Aurinkorannikkoa ei turhaan kutsuta "Golfrannikoksi", läheltä löytyy jopa on 60 huippulaatuista golfkenttää. Sijainti on loistava, Välimeren rantaan on ainoastaan 700 metrin matka. Marbellan keskustaan on 4 kilometriä ja La Canadan ostoskeskukseen 6 kilometriä. Lentokentällä on 49 kilometriä ja nopea yhteys moottoritietä pitkin.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus!

Soita tai laita meille viesti, kerromme mielellämme lisää.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Talo
Makuuhuoneita
5
Kylpyhuoneita
5
Sijainti
Marbella, Malaga, Marbella, Espanja
Pinta-ala
500m2
Hinta
2 600 000 €
Rakennusvuosi
2025
Uima-allas
Kyllä

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

49 km

Keskustaan

4 km

Rannalle

700 m

Päivitetty: 15.01.2024 klo. 12:21

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä