Velaton hinta
1 199 000 €
Kohdenumero
21677569

Talo

Makuuhuoneita: 3

Kylpyhuoneita: 2

Las Lagunas de Mijas, Malaga, Las Lagunas de Mijas, Espanja

Golfperheen unelmien huvila lähellä merta, Mijas, Aurinkorannikko!

Mijasin alueelle upean Chaparralin golfkentän viereen rakentuu 20 luksustason huvilaa, joiden suunnittelussa ja rakentamisessa välimerellinen luonto, meri ja golf yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Huviloissa on kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Tilat ovat kolmessa kerroksessa ja pohjaratkaisut on suunniteltu avariksi. Huviloissa on autotalli ja mukava yksityinen piha-alue, osassa myös uima-allas. Näköalat ovat golfkentälle ja taustalla häämöttää meri.

Käytössä on luonnollisesti uusin rakennustekniikka, joka noudattaa kestävän kehityksen ajatusta, esimerkiksi energiatehokkuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Rakennusvaiheessa on mahdollista vaikuttaa tilaratkaisuihin ja pintamateriaaleihin omien mieltymystesi mukaisesti.

Yhteisillä alueilla voit rentoutua puutarhassa, uima-altaalla tai spa-osastolla, josta löytyvät höyrysauna, poreallas ja tavallinen sauna. Käytössä on padelkenttä ja kuntosali. Lapsille on oma leikkikenttä. Käytössä on yksityinen klubitila golfkentällä. Alueella on korkeatasoinen ravintola.

Sijainti on loistava, meren rantaan ja Cala de la Mijasin monipuolisten palvelujen pariin on ainoastaan yksi kilometri. Lentokentälle on matkaa 30 kilometriä ja nopea yhteys moottoritietä pitkin.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus!

Soita tai laita meille viesti, kerromme mielellämme lisää.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Talo
Makuuhuoneita
3
Kylpyhuoneita
2
Sijainti
Las Lagunas de Mijas, Malaga, Las Lagunas de Mijas, Espanja
Pinta-ala
283m2
Hinta
1 199 000 €
Rakennusvuosi
2025
Uima-allas
Kyllä

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

30 km

Keskustaan

1 km

Rannalle

1 km

Päivitetty: 18.10.2023 klo. 14:30

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä