Velaton hinta
1 190 000 €
Kohdenumero
21144661

Kerrostalohuoneisto

Makuuhuoneita: 3

Kylpyhuoneita: 3

Mijas, Malaga, Mijas, Espanja

Moderneja, tilavia asuntoja vehreässä ympäristössä, Mijas, Aurinkorannikko!

Mijasin vuorten juurelle vehreän välimerellisen luonnon keskelle rakentuu ihania kolmen makuuhuoneen ja kolmen kylpyhuoneen asuntoja. Avokeittiö yhdistyy ruokailutilaan ja olohuoneeseen, josta on suora käynti tilavalle terassille. Talossa on ainoastaan kaksi kerrosta ja asunnot ovat tilavuutensa ansiosta tunnelmaltaan kuin huviloita. Alakerran asunnoissa on oma puutarha-alue. Toisen kerroksen asunnoissa on iso aurinkoterassi. Jokaisella asunnolla on kaksi parkkipaikkaa ja hyvän kokoinen varastotila. Rakentamisessa käytetään uusinta rakennustekniikkaa ja korkealaatuisia materiaaleja. Kestävän kehityksen periaatteisiin, kuten energiatehokkuuteen, kiinnitetään erityistä huomiota.

Yhteisillä alueilla voit rentoutua uima-altaalla tai hyvin hoidetuilla puutarha-alueilla. Kolmen kilometrin päässä on saatavilla Hilton hotellin palvelut, kuten Higuerón Spa –palvelut. Higurón Sports Club tarjoaa monenlaisia harrastusmahdollisuuksia, kuten kuntosali, padel- ja tenniskentät, koripallo- ja lentopallokentät, sisäuima-allas sekä ohjatut tunnit.

Hienoille Torreblancan ja Carvajalin hiekkarannoille ja rantakadulle on matkaa 5 kilometriä. Palveluja, kuten isompi supermarketti löytyy parin kilometrin päästä. Fuengirolan keskustaan on 8 kilometriä ja Benalmadenan keskustaan tulee matkaa 9 kilometriä. Lentokentälle on 18 kilometriä ja nopea yhteys moottoritietä pitkin.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus! Soita tai laita meille viesti.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita
3
Kylpyhuoneita
3
Sijainti
Mijas, Malaga, Mijas, Espanja
Pinta-ala
130m2
Hinta
1 190 000 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2024
Uima-allas
Uima-allas

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

18 km

Keskustaan

8 km

Rannalle

5 km

Päivitetty: 20.10.2023 klo. 16:30

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä