Fuengirolan Feria-alueen markkinat ja tapahtumat

13.02.2020 • Kirjoittaja Lomakoti Laine

Picture9

Los Bolichen juna-aseman lähettyvillä sijaitsevalla Feria-alueella riittää ihmisiä ja tunnelmaa aina markkinoiden aikaan. Alueen tunnistaa helposti kaarevista sisääntuloaukoista. Fuengirolan keskustasta alueelle kävelee kymmenessä minuutissa.

Tiistaisin on niin sanotut ”uuden tavaran” markkinat, joissa on tarjolla paljon käsitöitä, koruja ja vaatteita edullisesti. Säästät myös pitkän pennin hankkimalla vihannekset, hedelmät ja mausteet sieltä. 

Picture10
Picture11
Picture12
Picture13
Picture14

Lauantaisin alueella taas järjestetään valtava kirpputori, josta löytyy paljon antiikkia, taidetta ja muuta tavaraa keräilijöille ja sisustajille. Lisäksi alue on pullollaan kodin tarvikkeita, vaatteita sekä huonekaluja ynnä muuta.

Lapsille löytyy paljon leluja, joten markkinoille voikin mennä koko perheen voimin! 

Picture15
Picture16
Picture17
Picture18
Picture19
Picture20
Picture21

Markkinat alkavat yhdeksältä aamulla ja kestävät kahteen asti iltapäivällä.

Feria-alueella järjestetään myös useita kertoja vuodessa mahtavia festivaaleja, esimerkiksi huhti-toukokuussa järjestetään kansainväliset päivät, jolloin alue täyttyy kulinaristisista nautinnoista ja kulttuurista ympäri maailman. Tänä vuonna siihen osallistui yli 30 eri maata, ja jokaisella maalla oli alueella oma ravintolansa, joka oli sisustettu kunkin maan tyyliin.

Picture22