Velaton hinta
485 000 €
Kohdenumero
20437178

Caseras, Malaga, Caseras, Espanja

Tyylikkäitä asuntoja merinäköaloin golfkenttien lähellä - Caseras, Aurinkorannikko

Hieno, uusi alue rakentuu kukkulalle, josta avautuvat upeat näkymät niin Välimeren ja Esteponan sataman kuin jylhän Bermejan vuoriston suuntaan. Alue on arkkitehtuuriltaan modernin tyylikäs. Asunnoissa on kaksi tai kolme makuuhuonetta. Avoin keittiö yhdistyy olohuoneeseen ja ruokailutilaan, joista on saumaton yhteys isolle terassille.

Yhteisillä alueilla voit rentoutua puutarhassa ja uima-altailla tai spa-osastolla, josta löytyy myös höyrysauna. Käytössäsi on hyvin varustellut kuntosali ja yhteistyöskentelytilat.

Täällä olet Euroopan parhaiden golfkenttien äärellä. Samalla lähellä ovat patikoimaan kutsuvat vuoristoreitit ja andalusialaista historiaa huokuvat kylät, kuten Caseras ja Ronda tai tunnelmallisesta vanhasta kaupungistaan kuuluisa Estepona. Välimeren rannalle on 2,5 kilometriä. Gibraltar on 40 kilometrin päässä ja Malagan lentokentälle on 90 kilometriä.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus!

Soita tai laita meille viesti, kerromme mielellämme lisää.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Sijainti
Caseras, Malaga, Caseras, Espanja
Pinta-ala
157m2
Hinta
485 000 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2025
Uima-allas
Uima-allas

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä