Velaton hinta
178 000 €
Kohdenumero
21116224

Kerrostalohuoneisto

Makuuhuoneita: 1, 2, 3

Kylpyhuoneita: 1, 2

Estepona, Estepona, Estepona, Espanja

Modernia asumista upealla alueella golfkenttien kupeessa Esteponassa!

Ainutlaatuiselle alueelle golfkenttien viereen rakentuu uusia, moderneja asuntoja, joissa on yksi, kaksi tai kolme makuuhuonetta. Asunnot on suunniteltu valoisiksi ja avariksi. Avokeittiö ja olohuone ovat yhteistä tilaa, joka jatkuu kätevästi isolle terassille. Alueen arkkitehtuuri on moderni ja ympäristöön sulautuva.

Yhteisillä alueilla voit rentoutua niin kauniissa puutarhassa kuin ympäri vuoden käytössä olevalla uima-altaalla. Lapsille on oma leikkialue. Käytössä on monipuolisesti varustettu kuntosali ja yhteistä tilaa, kuten työskentelyalue.

Sijainti on ideaali ja lähellä on monenlaisia palveluja, kuten kauppoja ja ravintoloita. Voit nauttia helposti erityyppisistä välimerellisistä ympäristöistä. Hiekkarantaan ja palmujen reunustamalle rantakadulle on neljä kilometriä. Idyllinen, kukistaan kuuluisa Esteponan vanha kaupunki valkoisine rakennuksineen huokuu andalusialaista tunnelmaa ja sinne on 10 kilometrin matka. Bermejan vuoriston luonnonpuiston vaellusreitit jylhine maisemineen ovat 30 kilometrin päässä. Malagan lentokentälle matkaa on 71 kilometriä ja nopea alle tunnin ajo moottoritietä pitkin.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus!

Soita tai laita meille viesti, kerromme mielellämme lisää.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita
1, 2, 3
Kylpyhuoneita
1, 2
Sijainti
Estepona, Estepona, Estepona, Espanja
Pinta-ala
74m2
Hinta
178 000 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2025
Uima-allas
Uima-allas

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

70km

Keskustaan

14km

Rannalle

6km

Päivitetty: 13.01.2023 klo. 16:48

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä