Oppaat

Tältä sivulta löydät hyödylliset oppaamme koskien asunnon hankintaa ulkomailta. Oppaiden lukemiseen tarvitset PDF-lukuohjelman (esim.  Acrobat Reader ).

Uudiskohteen osto Espanjasta - UUSI OPAS!

Tästä oppaasta löydät hyödyllistä tietoa uudiskohteen ostamisesta; talotyypeistä, rakentamisesta, rahoituksesta, rakentajan vastuista jne.

Lataa tästä!

Asunnon osto Espanjasta - osa 1

Espanja on kestosuosikki suomalaisten asunnon ostajien keskuudessa. Ostoprosessi ja asuntokaupan käytännöt eroavat kuitenkin jonkin verran Suomen asuntokaupasta ja se herättää usein kysymyksiä. Olemme koonneet teitä useimmin askarruttavat kysymykset ja vastanneet niihin. Mietityttääkö esimerkiksi miksi sama kohde on myynnissä useammalla välittäjällä? Tai miksi hinnat ovat erilaiset eri sivuistoilla? Löydänkö vielä edullisia pankin kohteita? Paljonko maksan kuluja asunnon ostohinnan päälle?

Lataa tästä!

Asunnon osto Espanjasta - osa 2

Olemme koonneet vielä lisää yleisiä kysymyksiä ja vastauksia asiakkaillemme. Tiedätkö miten pinta-alat määritellään Espanjassa, voiko yritys ostaa asunnon Espanjasta, miten kiinteistöjen/asuntojen hallinto hoidetaan, mitä tehtäviä asianhoitotoimiston tehtäviin kuuluu, voiko asunnoissa olla yhtiölainaa? Lataa opas niin saat hyödyllistä lisätietoa!

Lataa tästä!

Vertailussa Espanjan Costa del Sol ja Costa Blanca

Suomalaisten asunnon hankinta kohdistuu Espanjassa usein Costa del Solille (Aurinkorannikko) tai Costa Blancalle (Alicanten maakunta jossa mm. Torreviejan kaupunki). Moni pohtii kummasta asunnon hankinta olisi itselle mieluisampaa. Emme voi antaa suoraa vastausta mutta alla olevasta asiantuntija-artikkelista saat todennäköisesti apua päätöksentekoon! Vertailussa mm. alueen palvelut, kulkuyhteydet, suomalaisyhteisö ja tietenkin sää!

Lataa tästä!

Asunnon ostamisen ja omistamisen kulut Espanjan Costa Blancalla

Haaveiletko omasta asunnosta Torreviejasta tai muualta Alicanten maakunnasta ja Costa Blancalta? Lataa opas, joka avaa tarkemmin asunnon hankintaan sekä omistamiseen liittyviä kuluja erityisesti tällä alueella.

Lataa tästä!

Opas asunnon vuokraukseen Espanjassa sijoittajalle ja asunnon omistajalle

Kattava tietopaketti asunnon vuokraamisesta Espanjassa. Opas sisältää tärkeää tietoa mm. niille asiakkaistamme, jotka haluavat vuokrata asuntoaan tai esimerkiksi ostavat asunnon sijoitustarkoituksessa. 

Lataa tästä!

Asiakkaan kokemuksia asunnon ostosta ja remontoinnista Espanjassa

Mustosen perhe toteutti haaveen omasta kodista Espanjassa, ja ennen muuttoa asunnossa toteutettiin remontti. Miten projekti eteni ja miten kaikki sujui? Lataa alta asiakkaan tarina!

Lataa tästä!

Opas asunnon ostoon ulkomailta 2020

Millainen on hintataso Espanjassa? Minkälainen on ostoprosessi Italiassa? Entäs Kroatiassa? Lataa Opas asunnon ostoon ulkomailta, niin saat yleistietoa asunnon hankinnasta sekä tietoa eri maiden hintatasosta, asuntomarkkinoista ja ostoprosessista. Maakohtaista tietoa Espanjasta, Italiasta, Turkista, Kroatiasta ja Ranskasta

Lataa tästä! 

Lisää juttuja eri alueista, ostoprosessista ja hintakehityksestä voit lukea  blogistamme . Voit myös esittää toiveita mitä seuraavan oppaamme pitäisi käsitellä!

Ladataan kohteita

Uusia kohteita

0 kohdetta saatavilla

Lataa lisää kohteita