Luksuskolmio Alanyassa meren rannalla!

Kestel, Alanya, Turkki, Turkki

139 000 €
Kohdenumero: 9753796
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Luksuskolmio Alanyassa meren rannalla!

Myytävänä viimeisen päälle sisustettu moderni ja kaunis luksusasunto Alanyassa ykkösrivissä meren rannalla. Huikean kokoiselle 23m²:n parvekkeelle on käynti jokaisesta huoneesta! Palmut kasvavat parvekkeen edessä ja tuovat välimerellistä tunnelmaa parvekkeelle ja samalla tarjoavat näkösuojaa uima-allasalueelta.

Ensimmäisen asuinkerroksen laadukkaasti sisustettu kolmio myydään kalustettuna ja täysin varusteltuna. Koko asunnossa on lattialämmitys ja lisäksi jokaisessa huoneessa on ilmalämpöpumput. Tilavien makuuhuoneiden sisustus on kuin luksushotellissa, myös makuuhuoneista näkyy meri! Makuuhuoneissa on kaapistot ja eteisessä on lisäksi runsaasti kaappitilaa. Master bedroomin yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa on pesutorni. Toisessa kylpyhuoneessa on poreamme. Keittiö on moderni ja pohjoismaalainen, ruokapöytä on kahdeksalle hengelle.

Tämä kohde oli valmistuessaan Alanyan modernein ykköskohde eikä vielä tänä päivänäkään kalpene uusien kohteiden rinnalla. Rakennuksen sisääntulo on näyttävä; astut lasisista liukuovista aulaan ja kun nostat katseesi ylös, aukeaa korkea atriumpiha ylimpään kerrokseen asti. Maisemahissillä nouset vaivattomasti ja esteettömästi ensimmäiseen asuinkerrokseen. Esteetön kulku koko yhtiössä.

Laadukaasti varusteltu kuntosali, sauna, suihkut ja 2 hengen poreamme sijaitsevat A-talon sisääntulokerroksessa. Valoisasta kuntosalista on näkymä suurelle hyvin hoidetulle uima-allasalueelle, jossa on myös poreallas, lastenallas ja riittävästi aurinkotuoleja sekä -varjoja.

Rannalle pääsee kätevästi ja turvalliseti alikulkutunnelia pitkin.

Tontti on aidattu ja yhtiössä on kameravalvonta. Portilla on yöaikaan vartija. Talonmies asuu talossa.

Päivitetty: 15.02.2020 klo. 03:16

Kohteen tiedot

Hoitokulut Vastike 55e/kk Makuuhuoneita 2
Kylpyhuoneita 2 Sijainti Kestel, Alanya, Turkki, Turkki
Ilmansuunta Etelä Pinta-ala 109m2
Pysäköintitilat Pihapaikka Hinta 139 000 €
Näkymät Uima-altaalle, puutarhaan, merelle, Alanyan linnoituskukkulalle. Asuinkerros 1 / 5
Rakennusvuosi 2011 Parveke Muu
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Samanlaisia kohteita