Asunto Alanyassa esteettömällä merimaisemalla

Kestel, Alanya, Turkki, Turkki

79 000 €
Kohdenumero: 9612372
Makuuhuoneita: 1
Kylpyhuoneita: 1

Asunto Alanyassa esteettömällä merimaisemalla

Myytävänä kauniisti kalustettu asunto meren rannalla ykkösrivissä. Mielettömän upeat esteettömät maisemat turkoosille välimerelle ja Alanyan linnoituskukkulalle.

Koko asunnon levyinen parveke on lasitettu ja tuo upeasti lisätilaa. Molemmista huoneista on pääsy parvekkeelle. Asunto on ollut ainoastaan omistajien omassa käytössä ja on todella siistikuntoinen. Kauniit ja laadukkaat pintamateriaalit kautta koko asunnon. Eteisessä on tuplaovinen kaapisto lattiasta kattoon. Tilavassa kylpyhuoneessa on lattialämmitys. Asunto on muuttovalmis, se myydään kalustettuna ja täysin varusteltuna.

Talo on upeaa modernia arkkitehtuuria ja laadukkailla materiaaleilla tehty. Talon alla on pysäköintihalli josta pääsee hissillä suoraan asuinkerrokseen. Talonmies huolehtii yleisten tilojen siisteydestä ja puutarhan kukkaistutuksista.

Hyvät kulkuyhteydet kaupunkibusseilla rantatietä ja takatietä pitkin sekä Alanyan keskustan suuntaan että Mahmutlarin suuntaan. Rannalla on hyviä ravintoloita ja hiekalta on helppo mennä uimaan.

Tervetuloa ihastumaan!

Päivitetty: 04.11.2019 klo. 21:07

Kohteen tiedot

Hoitokulut Vastike 40e kuukaudessa. Makuuhuoneita 1
Kylpyhuoneita 1 Sijainti Kestel, Alanya, Turkki, Turkki
Ilmansuunta Etelä Pinta-ala 70m2
Pysäköintitilat Tallipaikka Hinta 79 000 €
Näkymät Merinäkymä Asuinkerros 3 / 5
Rakennusvuosi 2012 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Samanlaisia kohteita