Tilava puutarha-asunto merimaisemalla

Hasbach, Alanya, Alanya, Turkki

119 000 €
Kohdenumero: 21988731
Makuuhuoneita: 4

Tilava puutarha-asunto merimaisemalla

Maalaistunnelmaa, banaani- ja sitrushedelmäpuita vain vajaan kahden kilometrin päässä Alanyan keskustasta, ihanan rauhallinen sijainti Hasbachen vehreällä alueella. Herää kukkojen kiekumiseen aamuisin. Tämä uusi vastavalmistunut pienkerrostalo sijaitsee rinteessä 70 metriä merenpinnan yläpuolella minkä ansiosta asunnosta on upeat maisemat merelle ja Alanyan linnoituskukkulalle. Koko kaupunki, punainen torni ja satama näkyy parvekkeelta. Maisema on huikea niin päivällä kuin illallakin kun kaupungin ja linnoituksen muurin valot on syttyneet!

Sisäänkäynti 240m²:n ruhtinaallisen tilavaan asuntoon on yläkerrasta. Eteisessä on kaapisto ja käynti vieras wc:hen. Asunnon erillinen keittiö on tilava, runsaasti kaappi- ja laskutilaa ja pieni aamiaispöytä mahtuu sinne hyvin. Keittiön yhteydessä on ranskalainen parveke ja n.1,5m² varasto joka käy erinomaisesti esim. siivousvälineiden säilytykseen.

Valtavan kokoinen olohuone on läpitalon ja siitä on käynti etelä-itä suunnan parvekkeelle. Katossa on modernit kauniit yksityiskohdat ja epäsuora tunnelmavalaistus. Tilaa on erinomaisesti suurelle ruokapöydälle, sohvaryhmälle ja televisiolle.

Pohjoispuolella on tämän kerroksen ainoa makuuhuone. Ikkunan edessä on suurilehtisiä banaanipuita ja taustalla vehreä vuoristo.

Alakerrassa on 3 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta. Kahden makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Mahdollisuus rakentaa esim. sauna. Eteläpuolen makuuhuoneista on käynti terassille ja pienelle pihalle.

Rappujen alapuolella on runsaaasti lisäsäilytystilaa.

Asunto on kokonaisuudessaan ihanan valoisa! Kaikissa ikkunoissa ja parvekkeiden ovissa on alaslaskettavat ikkunaluukut. Olohuoneen ja makuuhuoneiden lattia on vaalean pähkinän väristä laminaattia, muut tilat kaunista valkoista marmorijäljitelmä kivilaattaa.

Tontti on aidattu ja pihalla on pysäköintitilaa autoille. Talossa on vain 6 asuntoa.

Tämä asunto sopii suurelle perheelle ympärivuotiseen asumiseen tai Sinulle joka nautit runsaasta tilasta ja avaruudesta kodissasi, rauhallisella sijainnilla vehreässä ympäristössä ja teet esimerkiksi töitä kotoa käsin. Yhdestä huoneesta saa tehtyä työ- tai harrastehuoneen esim. urheilua, maalausta, kirjoittamista, askartelua tms. varten.

Päivitetty: 05.05.2021 klo. 13:31

Kohteen tiedot

Makuuhuoneita 4 Sijainti Hasbach, Alanya, Alanya, Turkki
Pinta-ala 240m2 Hinta 119 000 €
Asuinkerros 2 / 2 Rakennusvuosi 2020