Upea kattohuoneisto merimaisemalla

Cikcilli, Alanya, Turkki, Turkki

229 000 €
Kohdenumero: 9904045
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 5

Upea kattohuoneisto merimaisemalla

Avara, tilava ja valoisa kaksikerroksinen huoneisto kaupungin kattojen yllä! Tämä upea asunto joka soveltuu loma-asunnoksi, ympärivuotiseen asumiseen tai edustusasunnoksi myydään kalustettuna ja täysin varusteltuna.

4 huonetta, 2 avokeittiötä, 5 kylpyhuonetta, terassi, sauna

Huoneistoon sisään astuessa edessä avautuu upean suuri avoin tila jossa on avokeittiö, ruokailutila ja olohuone. Kulmakeittiön toinen seinä on avattu niin että kokatessa voit ihailla turkoosina kimmeltävää välimerta. Hyvin suunnitellussa keittiössä on tilaa useammallekin kokille. Alakerran parveke on otettu sisään ja siinä on suurien ikkunoiden edessä kaunis ruokailutila. Tummilla tehosteseinillä on saatu kontrastia loftmaiseen avaraan tilaan. Sisäänkäynnin yhteydessä on hyvin kaapistotilaa ja ensimmäinen kylpyhuone. Alakerran makuuhuone on ylellisen tilava ja sen yhteydessä on luonnollisesti oma kylpyhuone. Yksi seinä on pelkkää ikkunaa eikä tarvitse miettiä kurkistelevatko naapurit sisään täällä muiden talojen kattojen yllä.

Yläkerrassa on yhdistetty kaksi makuuhuonetta tilavaksi kakkos oleskelu/tv-huoneeksi. Huoneen yhteydessä on kylpyhuone ja sauna. Jopa saunasta on merimaisema! Koko asunnon levyinen huikea terassi on lasitettu ja katettu aukeavalla sähköllä toimivalla katoksella. Myös lasit saa avattua kokonaan. Terassi toimii siis upeasti niin auringonpalvontaan kuin sateella ja myrskyllä oleskelutilanakin. Maisemat on todella upeat itään vuoristoon ja etelään merelle! Yläkerrassa on apukeittiö joka lisää terassin käyttömukavuutta. Yläkerran makuuhuoneen yhteydessä on myös oma kylpyhuone ja makuuhuoneesta on käynti terassille.

Asunnossa on sähköllä toimiva keskuslämmitys (patterit) ja jokaisessa huoneessa on ilmalämpöpumppu.

Tontti on aidattu ja talonmies asuu talossa. Parkkihallista pääset suoraan hissillä ylös asuinkerrokseen.

Cikcillin alueen kaikki palvelut on lähellä; päivittäistavarakaupat, ravintolat, apteekki, lihakauppa, suuri 5M-Migros supermarketti, kuntokeskus, hamam- ja spa-palvelut. Joka lauantai alueella järjestetään markkinat.

Päivitetty: 27.12.2019 klo. 23:15

Kohteen tiedot

Hoitokulut Vastike 35e kuukaudessa Makuuhuoneita 2
Kylpyhuoneita 5 Sijainti Cikcilli, Alanya, Turkki, Turkki
Pinta-ala 230m2 Pysäköintitilat Tallipaikka
Hinta 229 000 € Näkymät Merelle, vuoristoon, kattojen yli koko kaupunkiin.
Asuinkerros 11 / 11 Rakennusvuosi 2013
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Samanlaisia kohteita