Ennakkomarkkinoinnissa nyt: Uusi asuintaloprojekti Alanyan Avsallarissa tunneltulta rakennusliikkeeltä!

Avsallar, Alanya, Turkki, Turkki

149 000 €
Kohdenumero: 9930402
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 1, 2
Kylpyhuoneita: 1, 2

Ennakkomarkkinoinnissa nyt: Uusi asuintaloprojekti Alanyan Avsallarissa tunneltulta rakennusliikkeeltä!

Rakentaminen on alkanut tammikuun 2020 lopussa ja kohde valmistuu 31.03.2022.

Osta nyt ja hyödy todella edullisista hinnoista! Maksuaikataulu kohteen valmistumisen mukaan.

Suurelle 13.000m² tontille tulee 4 taloa, yhteensä 234 asuntoa. Yleiset tilat on kuin viiden tähden hotellissa! Uima-altaalle paistaa aurinko koko päivän. Käytettävissäsi olevat lämmitetty sisäuima-allas, upea sauna- ja spaosasto, ilmastoitu kuntosali, peli- ja oleskeluhuone (biljardi- ja pingispöydät), tenniskenttä ja elokuvateatteri takaavat viihtyvyyden.

Yhteisissä tiloissa on langaton internetyhteys. Sesonkiaikana on kuljetus rannalle tiettyinä kellonaikoina päivittäin ja tämä myös sisältyy vastikkeeseen. Yhtiössä on parkkihalli ja pihalla on pysäköintitilaa autoilla. Tontti on aidattu ja portilla on ympärivuorokautinen vartiointi. Talonmies asuu yhtiössä ja puutarhuri pitää huolen pihan kukkaloistosta.

Kohde rakennetaan laadukkailla materiaaleilla. Rakennusliikkeellä on Avsallarissa kolme edellistä vastaavanlaista asuintaloyhtiötä jotka toimivat upeina referenssikohteina. Ostaessasi rakennusvaiheessa, sinulla on erinomainen tilaisuus tehdä asunnosta yksilöllinen mielesi mukaisten pintamateriaalien valinnalla tai esimerkiksi laitattamalla asuntoon lattialämmityksen (omakustanteisesti).

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

HUOM! Yhtiössä on otettu huomioon liikuntaesteisyys.

Avsallarin viihtyisä keskustasta on eläväinen ympäri vuoden. Siellä on kaikki tarvittavat päivittäistavarapalvelut; useita ruokakauppoja, kahviloita, ravintoloita, apteekkeja, pankkiautomaatteja ja parturi-kampaamoja. Lisäksi myös muita ostosmahdollisuuksia ja basaarialue. Joka keskiviikko järjestetään suuret markkinat josta saat tuoreet hedelmät, vihannekset ja kasvikset edullisesti.

Ranta Avsallarissa on ihanan hienohiekkainen ja matala jonka ansiosta se soveltuu erinomaisesti niin pienille lapsille kuin huonojalkaisillekin. Rannalle pääsee turvallisesti alikulkutunnelia pitkin. Rannalla on Emerald Paradise yhtiön asunnonomistajille alennushinta aurinkotuoleista ja -varjoista. Rannalla on myös ravintoloita ja vesiurheilumahdollisuudet.

Kysy lisää tästä upeasta kohteesta!

Päivitetty: 20.04.2022 klo. 12:00

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 1, 2
Kylpyhuoneita 1, 2 Sijainti Avsallar, Alanya, Turkki, Turkki
Ilmansuunta Itä, Etelä, Länsi Pinta-ala 47m2
Pysäköintitilat Tallipaikka Hinta 149 000 €
Asuinkerros 1 / 9 Rakennusvuosi 2022
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Lisätietoja

Yhteydet

45 km
23 km
1,3 km

Sijainti kartalla