Asunto Alanyassa merimaisemalla!

Konakli, Alanya, Turkki, Turkki

85 000 €
Kohdenumero: 9844237
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Asunto Alanyassa merimaisemalla!

Myytävänä upea kaksikerroksinen loma-asunto talon 1. ja 2. kerroksessa. Huikea maisema merelle ja auringonlaskuun! Kulma-asunto myydään kalustettuna ja on heti muuttovalmis. Asunnossa on lattialämmitys.

Sisääntulokerroksessa on eteinen, valoisa olohuone ja avokeittiö, makuuhuone ja kylpyhuone. Modernisti ja pohjoismaalaisesti kalustetusta olohuoneesta on kulku tilavalle parvekkeelle, josta on merimaisema. Itäpuolella on makuuhuone, josta on pääsy omalle parvekkeelle. Kylpyhuoneessa on lattialämmitys, suihkukaappi ja pyykinpesukone.

Alakerrassa on toinen makuuhuone, tilava kylpyhuone lattialämmityksellä ja poreammeella. Makuuhuoneesta on käynti terassille ja pienelle pihalle jossa on oliivipuita ja istutuksia. Kaksikerroksinen asunto soveltuu hienosti esim. kahdelle pariskunnalle, sillä omat kerrokset antavat yksityisyyttä.

Upean suuri tontti (10.000m²) on vehreä ja hyvin hoidettu. Viihtyisällä uima-allasalueella on runsaasti tilaa nauttia auringosta. Viihtyisyyttä lisäävät poreallas ja suihkulähde kukkaloistoineen. Lapsille on oma allas. Yhtiössä on myös tenniskenttä, pöytätennis, kuntosali, lämmitetty sisäuima-allas ja sauna. Asukkaat ovat pääosin pohjoismaalaisia.

Konaklin keskustassa (4km) on kaikki palvelut; ostoskeskus, basaarit, supermarket, kahviloita, ravntoloita, pankkeja, rahanvaihtopisteitä, outlet ostoskeskus ym. Keskiviikkoisin Konaklin keskustassa järjestetään markkinat, mistä saat tuoreet auringon kypsyttämät hedelmät ja vihannekset edullisesti.

Päivitetty: 20.08.2019 klo. 11:09

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Vastike 67e kuukaudessa
Makuuhuoneita 2 Kylpyhuoneita 2
Sijainti Konakli, Alanya, Turkki, Turkki Ilmansuunta Itä, Etelä, Länsi
Pinta-ala 93m2 Hinta 85 000 €
Näkymät Merimaisema Asuinkerros 1 / 5
Rakennusvuosi 2009 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Lisätietoja

Yhteydet

Gazipaşan lentokenttä 52km
Alanya 10km
300m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita