Upea 3 makuuhuoneen luksuskattohuoneisto Alanyassa merinäköaloin!

Tosmur, Alanya, Alanya, Turkki

220 000 €
Kohdenumero: 9462953
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 3

Upea 3 makuuhuoneen luksuskattohuoneisto Alanyassa merinäköaloin!

Tämä kaksikerroksinen kattohuoneisto myydään kuvissa näkyvillä laadukkailla kalusteilla ja sisustuksella. Ensimmäisessä kerroksessa on valoisa olohuone jonka yhteydessä on tilava avokeittiö ja parveke. Keittiössä on reilusti kaappitilaa ja rosteriset kodinkoneet. Tässä kerroksessa on myös tilava ja moderni kylpyhuone ja yksi makuuhuoneista. Yläkerrassa on ylellisen suuri päämakuuhuone, jonka yhteydessä on oma kylpyhuone. Asunnon kolmas makuuhuone sijaitsee myös yläkerrassa, ja molemmista huoneista on kulku 32m² kattoterassille. Asunnossa on lattialämmitys ja 4 kpl ilmalämpöpumppuja.

Asunto sijaitsee Alanyan Tosmurissa arvostetussa ja hyvin hoidetussa kansainvälisessä yhtiössä aivan Dim-joen vieressä. Aidatulla tontilla on suuri uima-allas, lasten allas ja vesiliukumäet. Talviaikaan on käytössä lämmitetty sisäallas. Spa-osastolla on asukkaiden käytössä myös poreallas, sauna ja hamam. Lisäksi yhtiössä on kuntosali, pelihuone ja tyylikäs ja viihtyisä tila oleskelua varten. Talojen alla on pysäköintihalli, josta pääsee hisseillä suoraan asuinkerroksiin.

Portilla on vartija ja lisäksi yhtiössä on tallentava kameravalvonta.

Sijainti on ihanteellinen; Dim-joki ja sen viihtyisä ja vehreä ympäristö kuntoilulaitteineen ja grillauspaikkoineen on vieressä. Myös kaupat, ravintolat, leipomot ja apteekit ovat kävelyetäisyydellä. Meren rantaan on vain 400 metriä.

Kysy lisätiedot!

Päivitetty: 22.07.2019 klo. 12:14

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Yhtiövastike 55 euroa kuukaudessa.
Makuuhuoneita 3 Kylpyhuoneita 3
Kalustus Sisältyy hintaan Sijainti Tosmur, Alanya, Alanya, Turkki
Ilmansuunta Itä, Etelä Pinta-ala 193m2
Pysäköintitilat Tallipaikka Hinta 220 000 €
Näkymät Meri Asuinkerros 9 / 9
Rakennusvuosi 2015 Parveke Ulostyönnetty, Muu
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Lisätietoja

Yhteydet

400m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita