Kalustettu kolmio Oban keskustassa

Oba, Oba, Turkki, Turkki

89 000 €
Kohdenumero: 9880556
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 1

Kalustettu kolmio Oban keskustassa

Myytävänä moderni ja hyvinvarusteltu kolmio Oban sydämessä loistavalla ja halutulla sijainnilla kaikkien palvelujen keskellä ja lähellä rantaa!

Asunto on tilava ja valoisa. Suurelle länsipuolen parvekkeelle on käynti olohuoneesta. Parveke on sisäpihan puolella ja maisema on uima-altaalle. Päämakuuhuoneesta on käynti toiselle parvekkeelle. Molemmissa makuuhuoneissa on kaapistot, lisäksi eteisessä on hyvin säilytystilaa. Kylpyhuoneessa on lattialämmitys. Asunto myydään kalustettuna ja täysin varusteltuna, helppo muuttaa suoraan sisään. Vapautuminen sopimuksen mukaan.

Viihtyisä nelikerroksinen pienkerrostaloyhtiö jossa on vain 30 asuntoa. Puutarha on vehreä ja hyvinhoidettu. Talonmies asuu talossa ja huolehtii yleisten tilojen siisteydestä. Aidattu tontti ja lukollinen portti.

Kaikki palvelut, kaupat, ravintolat ja ostosmahdollisuudet on heti ulottuvillasi. Rantaan on vain 250 metriä matkaa! Maasto on tasainen joten liikkuminen on helppoa ja mukavaa. Joka maanantai Obassa järjestetään suuret markkinat josta saat tuoreet auringonkypsyttämät kasvikset, hedelmät ja vihannekset kätevästi melkein kotioveltasi.

Ota yhteyttä ja sovi yksityisnäytöstä, tämä kohde myydään nopeasti!

Päivitetty: 07.01.2020 klo. 22:32

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2
Kylpyhuoneita 1 Sijainti Oba, Oba, Turkki, Turkki
Ilmansuunta Pohjoinen, Länsi Pinta-ala 97m2
Pysäköintitilat Pihapaikka Hinta 89 000 €
Asuinkerros 3 / 4 Rakennusvuosi 2012
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita