Kattohuoneisto auringonlaskumaisemilla Alanyassa!

Konakli, Alanya, Antalya, Turkki, Turkki

119 000 €
Kohdenumero: 9967565
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 2

Kattohuoneisto auringonlaskumaisemilla Alanyassa!

Myytävänä upea kaksikerroksinen päätykattohuoneisto nyt todella houkuttelevalla hinnalla hyvinhoidetusta ja tunnetusta yhtiöstä!

Loma-asunnon olohuoneesta ja parvekkeelta sekä yläkerran makuuhuoneesta ja terassilta aukeaa upea merimaisema turkoosille välimerelle. Ihaile auringonlaskumaisemista istuen omalla parvekkeellasi!

Sisääntulokerroksessa on eteinen, kylpyhuone, avokeittiö ja olohuone ja 1 makuuhuone. Olohuoneesta on käynti tilavalle parvekkeelle. Makuuhuoneessa on oma parveke johon paistaa ihanasti aamuaurinko.

Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, tilava kylpyhuone ja suuri kattoterassi. Terassilla nautit täysin omasta rauhasta suojassa naapurien katseilta. Asunnossa on lattialämmitys, joka tekee talviasumisesta miellyttävän.

Asunto on ollut vuokrauskäytössä ja on sen vuoksi kalustettu hyvin yksinkertaisesti (kerrossängyt kahdessa makuuhuoneessa). Kalustamalla mielesi mukaisesti saat tästä upean asunnon ja lomanviettopaikan johon mahtuu tarvittaessa suurempikin porukka samaan aikaan.

Jos haluat jatkaa asunnon vuokraamista, kysy lisää vuokratakuusta!

Upean suuri yli 10.000 m² tontti on vehreä ja hyvin hoidettu. Viihtyisällä uima-allasalueella on runsaasti tilaa nauttia auringosta ja 300m² uima-altaassa mahtuu virkistäytymään. Viihtyisyyttä lisäävät poreallas, allasbaari ja suihkulähde kukkaloistoineen. Lapsille on oma allas.

Yhtiössä on myös tenniskenttä, pöytätennis, kuntosali, lämmitetty sisäuima-allas (talvikäytössä), sauna ja hamam. Asukkaat ovat pääosin pohjoismaalaisia.

Tontti on aidattu, ja portilla on yöaikaan vartija. Ympärivuorokautinen kameravalvonta.

Konaklin keskustasta löytyy kaikki tarvittavat palvelut ruokakaupoista, ravintoloihin ja pankkeihin. Ostoskeskuksessa voit tehdä ostoksia kiinteähintaisissa liikkeissä. Keskiviikkoisin Konaklin alueella järjestetään markkinat, josta saat tuoreet auringon kypsyttämät hedelmät ja vihannekset edullisesti.

Kysy lisää!

Päivitetty: 13.05.2019 klo. 11:16

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Vastike 67e kuukaudessa.
Makuuhuoneita 3 Kylpyhuoneita 2
Kalustus Sisältyy hintaan Sijainti Konakli, Alanya, Antalya, Turkki, Turkki
Ilmansuunta Pohjoinen, Itä, Etelä, Länsi Pinta-ala 150m2
Hinta 119 000 € Näkymät Merelle, vuoristoon.
Asuinkerros 3 / 3 Rakennusvuosi 2009
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita