Asunto upealla merimaisemalla Konaklissa

Konakli, Alanya, Alanya, Turkki

120 000 €
Kohdenumero: 20499356
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Asunto upealla merimaisemalla Konaklissa

Myytävänä upea läpitalon päätyhuoneisto Alanyan Konaklissa hyvässä yhtiössä. Asunto kylpee auringossa koko päivän!

Olohuoneen isolta parvekkeelta aukeaa maisema vehreän puutarhan ja uima-altaan lisäksi länteen kimmeltävälle välimerelle ja etelään jossa näkyy meri talojen välistä ja naapuriyhtiön uima-allas. Auringonlaskut on huikeat tässä parvekkeella istuessa! Ilta-aikaan maisema on eläväinen ja ”kaupunkimainen” rannikon hotellien ja asutuksen valojen syttyessä.

Molemmissa makuuhuoneissa on oma tilava parveke aamuauringon puolelle, maisemat vuoristoon, naapuriyhtiön uima-altaalle ja merelle. Avokeittiössä on oma ikkuna joka antaa lisää valoa. Kaksi tilavaa kylpyhuonetta lisää asumismukavuutta, molemmissa kylpyhuoneissa on ikkuna. Asunto on hyväkuntoinen ja muuttovalmis. Asunto myydään osittain kalustettuna. Koko huoneistossa on lattialämitys ja kaikissa huoneissa ilmalämpöpumput.

Suuri hyvinhoidettu vehreä rinnetontti kukkaistutuksineen on viihtyisä ja rauhallinen. Pienyhtiössä on asuntoja yhteensä vain 38. Uima-altaalle paistaa aurinko koko päivän ja allasalueella voi myös ihailla käsittämättömän upeita auringonlaskuja. Talvella käytössä on lämmitetty sisäallas. Sisätiloissa on myös sauna ja hamam, kuntosali ja pingispöytä.

Tontti on aidattu ja portilla on vartija.

Laadukas nykyaikainen asunto soveltuu niin loma-asunnoksi kuin ympärivuotiseen käyttöön. Ihanan rauhallinen sijainti poissa kaupungin äänistä. Rantakin on lähellä, vain 250 metrin päässä.

Ota yhteyttä ja sovitaan yksityisesittelystä!

Konaklin keskustassa (4km) on erinomaiset palvelut ruokakaupoista (Migros, BIM, A101, Hasbul), ravintoloihin, kahviloihin, apteekkeihin, rahanvaihtopisteisiin ja pankkeihin. Ravintoloiden hintataso on Alanyan keskustaan verrattuna huomattavasti edullisempi. Kauppakeskuksessa on kiinteähintaiset liikkeet ja basaareilla pääsee tinkimään. Kauppakeskusta vastapäätä on suuri outlet-ostoskeskus. Keskiviikkoisin Konaklin keskustassa järjestetään suuret markkinat, josta saat tuoreet auringon kypsyttämät hedelmät ja vihannekset edullisesti. Alanyan alueen suurin yökerho sijaitsee Konaklissa.

Päivitetty: 19.10.2021 klo. 16:40

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2
Lämmitys/ilmastointi Kyllä Kylpyhuoneita 2
Sijainti Konakli, Alanya, Alanya, Turkki Ilmansuunta Itä, Etelä, Länsi
Pinta-ala 91m2 Pysäköintitilat Tontilla
Hinta 120 000 € Näkymät Merelle, uima-altaalle, puutarhaan.
Asuinkerros 2 / 4 Rakennusvuosi 2013
Parveke Muu Uima-allas Kyllä
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Lisätietoja

Yhteydet

52km
10km
250m

Sijainti kartalla