Asunto Alanyassa Kleopatra rannalla!

Kleopatra Beach, Alanya, Antalaya, Turkki, Turkki

79 000 €
Kohdenumero: 9800285
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 1

Asunto Alanyassa Kleopatra rannalla!

Myytävänä asunto Alanyassa Kleopatra rannalla. Upea merimaisema ja maisema Alanyan linnoitus- eli Kale-kukkulalle! Jos kaipaat rauhallista ja viihtyisää asuinympäristöä kävelyetäisyydellä Kleopatra rannasta ja palveluista, tervetuloa uuteen muuttovalmiiseen Alanyan asuntoosi!

Toisen kerroksen valoisa loma-asunto myydään kalustettuna ja täysin varusteltuna. 90 m² (3h, avok, kph, 2p). Molemmat makuuhuoneet on tilavia, vierashuoneessa on ranskalainen parveke ja päämakuuhuoneessa oma parveke. Olohuoneen parvekkeelta ihailet Kale-kukkulaa ja merimaisemaa. Kylpyhuone on kauniin vaalea lasitiiliyksityiskohdilla ja tilaa on sekä poreammeelle että suihkukaapille.

Pienkerrostalo yhtiössä on 3 ulkouima-allasta, joten omaa rauhaa löytyy sieltäkin. Kahdelta uima-allasalueelta on häikäisevä maisema välimerelle! Pihalla on paljon kukkia ja istutuksia. Yhtiössä on sauna ja saunatilan yhteydessä pieni keittiö ja oleskelutila pöytineen. Asukkaiden käytössä on myös suuri kaasugrilli, kuntosali, biljardi- ja pöytätennispöydät.

Tontti on aidattu, portilla on yöaikaan vartija. Autoille on pysäköintitilaa tontilla. Bussi kulkee portin edestä. Luonto on lähellä ja näin ollen mahtavat kävelymaastot on ulottuvillasi heti kun lähdet portista ulos.

Huom. talossa ei ole hissiä, tontti on rinteessä ja pihalla on rappusia, eli kohde ei sovellu huonojalkaisille eikä liikuntaesteisille.

Kysy lisää!

Päivitetty: 04.12.2019 klo. 21:45

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Vastike 100e kuukaudessa.
Makuuhuoneita 2 Kylpyhuoneita 1
Kalustus Sisältyy hintaan Sijainti Kleopatra Beach, Alanya, Antalaya, Turkki, Turkki
Ilmansuunta Etelä, Länsi Pinta-ala 90m2
Pysäköintitilat Pihapaikka Hinta 79 000 €
Näkymät Merelle, Alanyan linnoituskukkulalle. Asuinkerros 2 / 2
Rakennusvuosi 2007 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas    

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita