Kattohuoneisto Alanyassa Kleopatra rannalla

Alanya, Alanya, Alanya, Turkki

265 000 €
Kohdenumero: 20755166
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 4
Kylpyhuoneita: 4

Kattohuoneisto Alanyassa Kleopatra rannalla

Uusi nelikerroksinen pientalokohde hyvällä sijainnilla Alanyan maailmankuululla Kleopatra rannalla! Rakentaminen alkoi helmikuussa 2020 ja kohde valmistuu vuoden 2020 loppuun mennessä.

Myytävänä kaksi upeata tilavaa 195m² 4 makuuhuoneen kaksikerroksista kattohuoneistoa. Asuntojen yläkerta on läpitalon. Toinen kattohuoneisto on talon itäpuolella ja toinen länsipuolella.

Sisäänkäynti asuntoon on ylimmästä kerroksesta. Eteinen on ruhtinaallisen tilava ja siihen saa hyvin kaapistoa ja säilytystilaa. Eteisen yhteydessä on kylpyhuone ja erillinen kodinhoito-/varastotila. Avokeittiö on omassa syvennyksessä ylellisen suuren 48m² olohuoneen yhteydessä. Tässä tilassa voit toteuttaa upeimmat haaveesi sisustuksen kanssa, sillä tilaa on! Olohuonnesta ja keittiöstä on käynti kolmelle eri terassille, joten voit valita missä haluat oleskella, auringon vai varjon puolella. Tämän kerroksen kummassakin makuuhuoneessa on oma kylpyhuone, kuten luksusasunnossa kuuluukin olla. Makuuhuoneista on käynti kahdelle eri terassille. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, parveke ja kylpyhuone. Mahdollista tehdä toinen käynti asuntoon myös tästä kerroksesta.

Uima-allas rakennuksen edessä tontin eteläpuolella, joten aurinkoa riittää altaalla. Sisätiloissa on lämmitetty sisäallas, sauna, hamam ja kuntosali. Talonmies asuu talossa ja pitää huolta yleisten tilojen siisteydestä. Aidattu tontti ja kameravalvonta. Yleisissä tiloissa ja asunnoissa on langaton internetyhteys. Kellarissa on varastotilaa.

Tasainen maasto mahdollistaa helpon liikkumisen jalan ja polkupyörällä. Ranta ja palvelut on ihanteellisen lähellä! Kleopatra rantaan vain 430 metriä! Iso migros supermarketti on kahdensadan metrin päässä. Alanyan uima-halli (50 metrin rata) ja pitkän matkan bussiasema on ihan vieressä.

Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää kohteesta, ilmansuunnista ja maksuaikataulusta!

Päivitetty: 21.02.2022 klo. 19:30

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Asunnosta maksetaan yhteisömaksu: 60 €/kk
Makuuhuoneita 4 Kylpyhuoneita 4
Sijainti Alanya, Alanya, Alanya, Turkki Ilmansuunta Pohjoinen, Itä, Etelä, Länsi
Pinta-ala 195m2 Hinta 265 000 €
Asuinkerros 4 / 4 Rakennusvuosi 2020
Parveke Sisäänvedetty, Muu Uima-allas Uima-allas

Lisätietoja

Yhteydet

36 km Gazipasa
2 km Alanya
340 m

Sijainti kartalla