Luksus kattohuoneisto ykkösrivissä Alanyassa! Panorama merinäkymät!

Kestel, Alanya, Alanya, Turkki

319 000 €
Kohdenumero: 9581926
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 2

Luksus kattohuoneisto ykkösrivissä Alanyassa! Panorama merinäkymät!

Luksusasumista Alanyassa merimaisemalla. Kun astut sisään tähän luksusasuntoon, tulee tunne kuin olisit laivassa, edessäsi on pelkkää turkoosina kimmeltävää merta! Olohuoneen seinä on pelkkää ikkunaa. Tämä maisema jatkuu melkein 180 astetta! Avokeittiö on olohuoneen yhteydessä ja keittiöstä on huikea maisema merelle ja Alanyan linnoituskukkulalle! Parveke on etelä-länsi suuntaan.

Yläkerrassa on 3 tilavaa makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta. Päämakuuhuone on kuin unelmaa, paitsi että se on täysin totta! Tilava kahden hengen poreamme on ikkunan edessä. Lattiaan saakka ulottuvat ikkunat antavat valoa ja mahdollistavat sataprosenttisen merimaiseman. Oma kylpyhuone lisää ylellisyyttä. Kattoterassilla on yksityisyyttä, sinne ei naapurit näe!

Hintaan kuuluu kodinkoneet, pyykinpesukone ja ilmalämpöpumput. Asunto on vähän käytetty ja siistissä kunnossa. Laadukkaat materiaalit ja hyvä yhtiö.

Suurella uima-allasalueella riittää aurinkotunteja ja meri on vieressä. Talvella pääset uimaan lämmitetyssä sisäaltaassa, jonka yhteydessä on sauna, hamam, höyryhuone, poreallas ja kuntosali. Tontti on aidattu ja vartioitu.

Kysy lisää!

Päivitetty: 11.04.2019 klo. 18:51

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut vastike 60e/kk
Makuuhuoneita 3 Kylpyhuoneita 2
Sijainti Kestel, Alanya, Alanya, Turkki Ilmansuunta Etelä, Länsi
Pinta-ala 220m2 Hinta 319 000 €
Näkymät merinäkymä Asuinkerros 5 / 5
Rakennusvuosi 2014 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita