Kattohuoneisto Sunset Beach Alanyassa!

Konakli, Alanya, Turkki, Turkki

129 000 €
Kohdenumero: 9722652
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 2

Kattohuoneisto Sunset Beach Alanyassa!

Myytävänä upea kaksikerroksinen kattohuoneisto nyt todella houkuttelevalla hinnalla hyvinhoidetusta yhtiöstä!

Loma-asunnon olohuoneesta ja parvekkeelta sekä yläkerran makuuhuoneesta ja terassilta aukeaa huikea merimaisema turkoosille välimerelle.

Sisääntulokerroksessa on eteinen, kylpyhuone, avokeittiö ja olohuone, josta on kulku tilavalle parvekkeelle ihailemaan merta. Tämän kerroksen sisäpihan puolella olevassa makuuhuoneessa on oma parveke. Rappujen alatilasta on tehty kätevästi työpiste.

Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, tilava kylpyhuone, vaatehuone, suuri kattoterassi ja katettu pohjoissuunnan parveke pohjoissuuntaan. Olohuoneessa ja kylpyhuoneissa on lattialämmitys.

Upean suuri yli 10.000 m² tontti on vehreä ja hyvin hoidettu. Viihtyisällä uima-allasalueella on runsaasti tilaa nauttia auringosta ja 300m² uima-altaassa mahtuu virkistäytymään. Viihtyisyyttä lisäävät poreallas, allasbaari ja suihkulähde kukkaloistoineen. Lapsille on oma allas.

Yhtiössä on myös tenniskenttä, pöytätennis, kuntosali, lämmitetty sisäuima-allas (talvikäytössä), sauna ja hamam. Asukkaat ovat pääosin pohjoismaalaisia.

Tontti on aidattu, ja portilla on yöaikaan vartija. Ympärivuorokautinen kameravalvonta.

Konaklin keskustasta löytyy kaikki tarvittavat palvelut ruokakaupoista, ravintoloihin ja pankkeihin. Ostoskeskuksessa voi tehdä ostoksia kiinteähintaisissa liikkeissä. Keskiviikkoisin Konaklin alueella järjestetään markkinat, josta saat tuoreet auringon kypsyttämät hedelmät ja vihannekset edullisesti.

Päivitetty: 20.08.2019 klo. 11:57

Kohteen tiedot

Makuuhuoneita 3 Kylpyhuoneita 2
Sijainti Konakli, Alanya, Turkki, Turkki Ilmansuunta Pohjoinen, Itä, Etelä, Länsi
Pinta-ala 150m2 Hinta 129 000 €
Näkymät Merinäkymä Asuinkerros 3 / 3
Rakennusvuosi 2009 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Lisätietoja

Yhteydet

Alanya 10km
300m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita