Kahdeksannen kerroksen valoisa kaksio josta on hieno merimaisema!

Avsallar, Alanya, Turkki, Turkki

68 000 €
Kohdenumero: 9851978
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 1
Kylpyhuoneita: 1

Kahdeksannen kerroksen valoisa kaksio josta on hieno merimaisema!

Asunto on vähän käytetty ja kunto on uutta vastaava. Loma-asunto myydään täysin kalustettuna kuvissa näkyvällä varustuksella, olohuoneen sohvan saa levitettyä vuoteeksi. Kylpyhuoneessa on lattialämmitys.

Upea Emerald Dreams yhtiö tarjoaa viiden tähden hotellin tasoiset yhteisalueet. Suurella 12.000m2 aidatulla tontilla on runsaasti viheralueita ja tilaa rauhalliseen oleskeluun auringossa. Uima-altaita on ulkona 2 kpl. Toinen on rauhoitettu auringonottajille ja toisen yhteydessä on vesiliukumäkiä ja lasten uima-allas. Tennis- ja koripallokenttä ja grillikatos sijaitsevat tontin eteläpäässä.

Sisätiloista löytyvät lämmitetty sisäuima-allas, poreallas, hyvin varusteltu kuntosali, upea sauna- ja spa osasto, pelihuone, lasten leikkihuone ja elokuvateatteri takaavat viihtyvyytesi. Golf harrastajille on tarjolla golfsimulaattori.

Ylläpitokustannukset on erittäin edulliset, kuukausivastike on 30 e/kk. Yhteisten tilojen käyttö sisältyy vastikkeeseen.

Keskiviikkoisin pidettävät Avsallarin markkinat ovat kävelyetäisyydellä. Sieltä saat tuoreet auringon kypsyttämät hedelmät ja vihannekset joka viikko. Avsallarin keskustassa on ravintoloita, kahviloita, useita ruokakauppoja (myös Migros), apteekkeja ym. kaikki tarvittavat palvelut. Alanyan keskustaan pääsee helposti busseilla jotka liikennöivät n.10 minuutin välein.

Päivitetty: 21.08.2019 klo. 11:53

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Vastike 30e kuukaudessa.
Makuuhuoneita 1 Kylpyhuoneita 1
Sijainti Avsallar, Alanya, Turkki, Turkki Ilmansuunta Etelä, Länsi
Pinta-ala 51,5m2 Pysäköintitilat Tallipaikka
Hinta 68 000 € Näkymät Merinäkymä
Asuinkerros 8 / 11 Rakennusvuosi 2017
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Lisätietoja

Yhteydet

Gazipasan lentokenttä 64km
Alanya 22km
500m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita