Tilava ja kaunis asunto Alanyassa

Cikcilli, Alanya, Turkki, Turkki

229 000 €
Kohdenumero: 9674371
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 3

Tilava ja kaunis asunto Alanyassa

Myytävänä kolmen makuuhuoneen ihana luksusasunto yhdessä tasossa Alanyassa Cikcillin kaupunginosassa mahtavassa täyden palvelun yhtiössä. 4h, avok, 3kph, 2p n.187m²

Rakennusaikana on yhdistetty kaksi asuntoa yhdeksi upeaksi valoisaksi asunnoksi. Olohuone on todella ruhtinaallisen kokoinen ja siinä on lattialämmitys. Koko asunnon levyinen parveke on länsisuuntaan. Olohuoneesta ja yhdestä makuuhuoneista on pääsy tähän viihtyisälle länsiparvekkeelle.

Master bedroomissa on oma parveke aamu- ja aamupäivä auringon puolelle. Kolme kylpyhuonetta luo ylellisyyttä vaikka suuremmallekin perheelle/porukalle. Asunto on kauniisti ja harmonisesti hyvällä maulla kalustettu ja sisustettu. Suurin osa huonekaluista kuuluu kauppaan.

Sijainti on palveluiden suhteen ihanteellinen; Alanyum ostoskeskus ja Tahtakale supermarket on kulman takana. Ostoskeskuskessa on Carrefour ruokakauppa ja pankkiautomaatit. Kaupunkibussien pysäkki on ostoskeskuksen edessä. Yhtiötä aivan vastapäätä on hedelmä- ja vihanneskauppa, ravintola, kampaamo ja autovuokraamo. Move On kuntokeskus on myös vieressä, siellä on ohjattuja tunteja mm. zumbaa, pilatesta ja spinningiä. Kävelyetäisyydellä on useita hyviä ravintoloita. Lauantaisin Cikcillissä järjestetään markkinat. Rantaan on matkaa n.600 metriä. Maasto on tasaista ja helppokulkuista.

Päivitetty: 20.08.2019 klo. 11:05

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Vastike 69e kuukaudessa
Makuuhuoneita 3 Kylpyhuoneita 3
Sijainti Cikcilli, Alanya, Turkki, Turkki Ilmansuunta Pohjoinen, Itä, Länsi
Pinta-ala 187m2 Pysäköintitilat Pihapaikka
Hinta 229 000 € Näkymät Uima-altaalle, puutarhaan, vuoristoon.
Asuinkerros 5 / 11 Rakennusvuosi 2013
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Lisätietoja

Yhteydet

Gazipaşan lentokenttä 39km
Alanyan keskusta 3km
600m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita